bebek hareketleri ne zaman hissedikir

prensesss06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
20
2
1
41
Merhaba 21 hafta 2 günlük olduk ama hareketlerini cook nadir hissediyorum oda hafif bir segirme gibi doktor plezentanin on duvarda olduğunu söyledi bununla alakası var midir.

21 22 gibi denir genelde ama ben 23 te hissetmiştim. Merak etmeyin hiç beklemediğiniz bir anda sürpriz bir tekme gelir mutlaka. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah

Doktorum 20. haftada hissedersin diye söylemişti . Ben 18. haftada hissettiğimi söyledim zayıf olanlar da daha erken olabilir demişti . .
Sizde endişelenmeyin bi sıkıntı yoktur inşallah . Hem zaten ilk başlarda bariz tekme falan olmuyor .

20den sonra hafif hafif. 25ten sonra şiddeti artıyor. ben 30dayım içeride dans ediyor. :halay:

Acelesi yok birkaç haftaya başlar.

Son aylar yavrum bi dk rahat ver de uyuyayım şeklinde geçecek.

Valla ben hıssedıyorum şu an hareketlerini. Ikıncı gebelıgım belki ondan olabilir.

Ben 22 de hissetmiştim. Aynı dediğiniz gibi seyirme şeklindeydi. 30. Haftaya kadar da cok guclu degildi bebegimin hareketleri. yeni yeni güçlü hareketler hissediyorum.

Valla benmde 9 ay boyunca hissetğim nadirdir..
O zamanlar bana anne karnında uysal olan doğunca çok hareketli afacan olur demişlerdi... İnanmamştm ama
Cidden öyle...:KK49:

27 haftalik hamileyim ilk 15 haftada hissettim zayıf değilim ama baya hareketli bebeğim masallah sizde hissedersiniz en yakın zamanda beklemediginiz bi anda vuruverir tekmeyi :)

Gayet normal bi arkadaşım 3 4 aylıkken gitmişti bebeğim tekme atıp hareket ediyor diye doktor gazdr o bebk 25 gr 7 8 cm tekme atamaz demişti:) son zamanlarda bi hareket rahat dursa uyusam dersin hayırlısıyla kucağına alırsın inş:anne:

Plesentanin on duvarda olması çok etkiliyor. Şu anda çok güçlü vurmadığı için siz hissedemiyorsunuzdur. Benim de öyleydi. 22. Haftada artık çok net hissetmeye başlamıştım. Doktor da 18. Hafta da hissetmeye başlarsın demişti. O 4 hafta ne dertlendim anlatamam. Boşunaymış.

Şimdi 36. Haftadayım. İçeride meksika dalgası yapıyor sanki. Sığamiyor içime. Çok fenayım.

Valla bende hissedemiyorum. Karnım yokken 17 haftada azcık hissettim,oda hissettiğimi doktorun tanımıyla anladım :) içinde birşey kayar gibi demişti.. Azcık kilo aldım şimdi hala hissedemiyorum. İlk çocuğum olcak. Millete hissedemiyorum deyince zombiye bakar gibi bakıyorlar. Resmen psikolojik olarak çökertmeye çalışıyor bazıları. Tabi ben onların psikolojisini bozuyorum :KK76:Takma kafanı, nasıl olsa uyutmıyacağı zamanlar olacak. Sen şimdi rahatına bak. Uykusuz günler hoşgeldin demeden.:) benim abimin eşi hüngür hüngüe ağlayarak doktora gitmiş bir sefer az dalga geçmemiştim onlar neymiş çocuğu hissetmemiş. Bu çocuk sanki hep halay çekicek içerde. :halay:Bırakın çocuğu rahat dedim. Sağlıklj olsun hissetmesemde olur.

Back
X