- 2 Şubat 2017
- 20
- 2
- 1
- 41
- Konu Sahibi prensesss06
Merhaba 21 hafta 2 günlük olduk ama hareketlerini cook nadir hissediyorum oda hafif bir segirme gibi doktor plezentanin on duvarda olduğunu söyledi bununla alakası var midir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13.haftadamı hissediyorsunuzzValla ben hıssedıyorum şu an hareketlerini. Ikıncı gebelıgım belki ondan olabilir.
Evet cnm bariz şekilde hissediyorum arada. Sağ tarafımda kipirdama oluyo. 2 hafta önce hissetmeye basladim13.haftadamı hissediyorsunuzz
ay cok ilginç bende merakla hissedeceğim anı bekliyorummmm :)Evet cnm bariz şekilde hissediyorum arada. Sağ tarafımda kipirdama oluyo. 2 hafta önce hissetmeye basladim
Ilk gebelik mi? Eger öyleyse biraz daha geç hissedilebilrir. Ben oğlumda 16.ci haftada felan hissetmistim ilk kıpırtı sini :)ay cok ilginç bende merakla hissedeceğim anı bekliyorummmm :)
Evet ilk gebeliğim :)Ilk gebelik mi? Eger öyleyse biraz daha geç hissedilebilrir. Ben oğlumda 16.ci haftada felan hissetmistim ilk kıpırtı sini :)
Cinsiyet belli mi cnm? Rahat ol daha erken 16 da felan ilk kıpırtı larını hissedersin. Rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsin :)Evet ilk gebeliğim :)
amin inşallah cnm 13 haftada gittim göstermedi 31martta gideceğim ozaman 16 haftalık olcak görünür inşallh kız diye hissediyrumm :)Cinsiyet belli mi cnm? Rahat ol daha erken 16 da felan ilk kıpırtı larını hissedersin. Rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsin :)
Maşallah cnm. Rabbim gönlüne göre versin :))amin inşallah cnm 13 haftada gittim göstermedi 31martta gideceğim ozaman 16 haftalık olcak görünür inşallh kız diye hissediyrumm :)