Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 29 haftadayım bebek hareketleri ve tekmeleri çok canımı yakıyor normal mi birde ayaklarını ya da kafasını göğüs kafesime koyuyır ve dik oturmak zorunda kalıyorum gerçi idrarımda iltihap var yoksa ondan mı
Merhaba 29 haftadayım bebek hareketleri ve tekmeleri çok canımı yakıyor normal mi birde ayaklarını ya da kafasını göğüs kafesime koyuyır ve dik oturmak zorunda kalıyorum gerçi idrarımda iltihap var yoksa ondan mı
Ben de yaşıyorum. Sağ göğüs kafesimin altında ciddi acı ve uyuşma, sonrasında karıncalanma şeklinde. Tam olarak kafası orada ve pozisyonunu değiştirmiyor maalesef. Canım acıyor dediğinde doktorum nokta atışı yerini buldu ultrason muayenesinde. Kafası muhtemelen oradaki kas dokusunu zedelemiş bende. 32.haftanın sonuna geliyorum ve asla yerini değiştirdiği için yaşadığım acı normalmiş. Zaman zaman eşime "içeriden etim çürüdü/morardı" diyorum