Bebek hareketleri canımı acıtıyor jormal mi

parl

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
109
39
29
Merhaba 29 haftadayım bebek hareketleri ve tekmeleri çok canımı yakıyor normal mi birde ayaklarını ya da kafasını göğüs kafesime koyuyır ve dik oturmak zorunda kalıyorum gerçi idrarımda iltihap var yoksa ondan mı

Merhaba 29 haftadayım bebek hareketleri ve tekmeleri çok canımı yakıyor normal mi birde ayaklarını ya da kafasını göğüs kafesime koyuyır ve dik oturmak zorunda kalıyorum gerçi idrarımda iltihap var yoksa ondan mı

Ben de yaşıyorum. Sağ göğüs kafesimin altında ciddi acı ve uyuşma, sonrasında karıncalanma şeklinde. Tam olarak kafası orada ve pozisyonunu değiştirmiyor maalesef. Canım acıyor dediğinde doktorum nokta atışı yerini buldu ultrason muayenesinde. Kafası muhtemelen oradaki kas dokusunu zedelemiş bende. 32.haftanın sonuna geliyorum ve asla yerini değiştirdiği için yaşadığım acı normalmiş. Zaman zaman eşime "içeriden etim çürüdü/morardı" diyorum 🙊

Benimkide 33 haftalık şuan. Bi hafta önce çok canım acıyordu ama şuan baya hafifledi büyüdükçe azalıyor.

X