Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım bende 18. haftanın sonuna doğru hissetmeye başladım. pıt pıt atıyordu. Ama 1 gün hissediyorsam ertesi gün hissetmiyordum. Ama normalmiş. 20. haftaya girdiğimde sağlam bir tekme şimdi daha net hareketleri.
Korkma yani normal :) Çok güzel bir duygu Rabbim herkese naip etsin inşallah.
Canım bende 18. haftanın sonuna doğru hissetmeye başladım. pıt pıt atıyordu. Ama 1 gün hissediyorsam ertesi gün hissetmiyordum. Ama normalmiş. 20. haftaya girdiğimde sağlam bir tekme şimdi daha net hareketleri.
Korkma yani normal :) Çok güzel bir duygu Rabbim herkese naip etsin inşallah.
28.haftaya kadar miydi net hatirlamiyorum fakat belirli bir haftaya kadar bebek hareketlerinde tutarlılık beklememeliymisiz, 17 hafta baya erken ben 22.haftada net olarak hissetmeye başladım
28.haftaya kadar miydi net hatirlamiyorum fakat belirli bir haftaya kadar bebek hareketlerinde tutarlılık beklememeliymisiz, 17 hafta baya erken ben 22.haftada net olarak hissetmeye başladım
Ben 14.haftada kipirti hissettim bagirsak hareketi sanip tuvalete bile gittim gece yine oldu bir kipirdanmalar.1 2 gun sonra Dr. Gittiğimizde pozisyon degismis tam tersi yuzukoyun sekildeydi. Belki hissetmisimdir cok zayifim olabiliyor diye okumustum. Sonra da bir daha hissetmedim
Ben de tam 16 haftalık hamileyim. Sabırsızlıkla bekliyorum hareketleri hissetmeyi. Benimkiler ikiz olduğu için daha erken hissetme gibi bir şansım olsa keşke