Bebek hareketi

Canım bende 18. haftanın sonuna doğru hissetmeye başladım. pıt pıt atıyordu. Ama 1 gün hissediyorsam ertesi gün hissetmiyordum. Ama normalmiş. 20. haftaya girdiğimde sağlam bir tekme şimdi daha net hareketleri.
Korkma yani normal :) Çok güzel bir duygu Rabbim herkese naip etsin inşallah.

Canım bende 18. haftanın sonuna doğru hissetmeye başladım. pıt pıt atıyordu. Ama 1 gün hissediyorsam ertesi gün hissetmiyordum. Ama normalmiş. 20. haftaya girdiğimde sağlam bir tekme şimdi daha net hareketleri.
Korkma yani normal :) Çok güzel bir duygu Rabbim herkese naip etsin inşallah.
Aminnnn canım 😊🤲🏻

28.haftaya kadar miydi net hatirlamiyorum fakat belirli bir haftaya kadar bebek hareketlerinde tutarlılık beklememeliymisiz, 17 hafta baya erken ben 22.haftada net olarak hissetmeye başladım :anneadayı::anneadayı:

Ben 14.haftada kipirti hissettim bagirsak hareketi sanip tuvalete bile gittim gece yine oldu bir kipirdanmalar.1 2 gun sonra Dr. Gittiğimizde pozisyon degismis tam tersi yuzukoyun sekildeydi. Belki hissetmisimdir cok zayifim olabiliyor diye okumustum. Sonra da bir daha hissetmedim 😊

Ben de tam 16 haftalık hamileyim. Sabırsızlıkla bekliyorum hareketleri hissetmeyi. Benimkiler ikiz olduğu için daha erken hissetme gibi bir şansım olsa keşke 😁

Benim ilk hamileliğin 22. haftada hissetmeye başladım 23. haftada eşimde eliyle artık hissedebiliyor

Back
X