Bence hemen acile gitmelisinBen 25 haftama girdim bi kaç gün önce bebişim gayet haraketliydi şimdi cok nadir hissediyorum haraketlerini neden böle doktoruma gittm iyidi ama fazla oynamıyr işte panik oluyrm
Gittim cnm doktorum bsy yok dedi yaniBence hemen acile gitmelisin
Aman olmasın da canm. Daha çok küçük bebişin. Vaktinde kucağına almayı nasip etsin rabbim. Bende aynı sebepten erken doğum yaptım ondan çok korktm allahtan senin kuzu gelmeye niyetlenmemiş. Benim kızım 34 haftalık Ken hareket etmediği için hastaneye yatırıldım 1 hafta yattım ve doğum yapmak zorunda kaldım. Çok şükür şimdi iyi ve kollarımda rabbim sanada nasip etsin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı.Gittim cnm doktorum bsy yok dedi yani
Amin inşallah canım ya bende korkyrm hemen doktoruma gidiyrm bsy varmı dye panik oluyrm bn cok okudklrmdn ötürü doktordn snra gene fazla oynamıyr belki gene gidcm içim rahat etsn arada oynuyr kücük diyemi acaba cok anlamyrm diyrm yaniAman olmasın da canm. Daha çok küçük bebişin. Vaktinde kucağına almayı nasip etsin rabbim. Bende aynı sebepten erken doğum yaptım ondan çok korktm allahtan senin kuzu gelmeye niyetlenmemiş. Benim kızım 34 haftalık Ken hareket etmediği için hastaneye yatırıldım 1 hafta yattım ve doğum yapmak zorunda kaldım. Çok şükür şimdi iyi ve kollarımda rabbim sanada nasip etsin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı.
Hem kçük diye çünkü daha yeri var sıkışmaya başlasın uykudan uyandıracak seniAmin inşallah canım ya bende korkyrm hemen doktoruma gidiyrm bsy varmı dye panik oluyrm bn cok okudklrmdn ötürü doktordn snra gene fazla oynamıyr belki gene gidcm içim rahat etsn arada oynuyr kücük diyemi acaba cok anlamyrm diyrm yani
Böyle durumlarda tatlı, çikolata vs falan yemeyi denediniz mi, eğer normalde çok hareketli olup birden hareketler azalırsa Allah korusun ciddi duuem olabilir. Benim kızım lu an mesela çok hareketli bazen işe falan dalıp anlamıyorum, çikolata tatlı meyvesuyu tüketip uzanın, 20 dk bekleyin bence hareketlebecektirAmin inşallah canım ya bende korkyrm hemen doktoruma gidiyrm bsy varmı dye panik oluyrm bn cok okudklrmdn ötürü doktordn snra gene fazla oynamıyr belki gene gidcm içim rahat etsn arada oynuyr kücük diyemi acaba cok anlamyrm diyrm yani
Böyle durumlarda tatlı, çikolata vs falan yemeyi denediniz mi, eğer normalde çok hareketli olup birden hareketler azalırsa Allah korusun ciddi duuem olabilir. Benim kızım lu an mesela çok hareketli bazen işe falan dalıp anlamıyorum, çikolata tatlı meyvesuyu tüketip uzanın, 20 dk bekleyin bence hareketlebecektir
Tabii Dr a gitmeniz gereken durumda gidersiniz yine sağlıkla doğsunlar. 30.haftaan sonra yerleri daralıcak bu kadar çok hissetmeyeceğiz oğlumda öyleydi. 30 32 den sonra azalmıştı hareketler yeri daraldığı için
gittm cnm iyidi yani bi sorun yoktu şükürler olsun bn birz fazla panigim ya bebişte normlde böle degldmHem kçük diye çünkü daha yeri var sıkışmaya başlasın uykudan uyandıracak senihemde uyuyordur veya tembeldir ama sen yinede şüphe edince hastaneye git ihmal etme
Yaptm cnm hepsni sonnda gittm doktoruma iyidi cadı ya canı isteynce oynuyr edyr fln birde doktorm plesntnn önnde oda cok hissetmemene engl oluyr dediBöyle durumlarda tatlı, çikolata vs falan yemeyi denediniz mi, eğer normalde çok hareketli olup birden hareketler azalırsa Allah korusun ciddi duuem olabilir. Benim kızım lu an mesela çok hareketli bazen işe falan dalıp anlamıyorum, çikolata tatlı meyvesuyu tüketip uzanın, 20 dk bekleyin bence hareketlebecektir
Tabii Dr a gitmeniz gereken durumda gidersiniz yine sağlıkla doğsunlar. 30.haftaan sonra yerleri daralıcak bu kadar çok hissetmeyeceğiz oğlumda öyleydi. 30 32 den sonra azalmıştı hareketler yeri daraldığı için
Stresli ve yorgun bir gün gecirdiysen hareketlerini hissetmemis olabilirsin artı haftalar ilerledikce bebeğim hareketleri yavaşlıyor büyüdüğü için doktorunuz birşey yok demiş bence çikolata yiyip solunuza yatin baktınız hala hareket yok tekrar gidinBen 25 haftama girdim bi kaç gün önce bebişim gayet haraketliydi şimdi cok nadir hissediyorum haraketlerini neden böle doktoruma gittm iyidi ama fazla oynamıyr işte panik oluyrm
Ediyor buara haraketleri hisssedyrm bazn cok iyi haraket edyr bazn bldgn yan gelip yatıyor sanırım :) canı isterseStresli ve yorgun bir gün gecirdiysen hareketlerini hissetmemis olabilirsin artı haftalar ilerledikce bebeğim hareketleri yavaşlıyor büyüdüğü için doktorunuz birşey yok demiş bence çikolata yiyip solunuza yatin baktınız hala hareket yok tekrar gidin
Benim 32ci hafta mesela büyüdüğü için eli kolu cok.net ama yavaşladi hareketleriEdiyor buara haraketleri hisssedyrm bazn cok iyi haraket edyr bazn bldgn yan gelip yatıyor sanırım :) canı isterse
Onu duydm büyüdkce alanı azaldgı için haraketleride azalıyr demi birde ne güzel senn yaklasms dogumun bnm ocakta 20 sine dedi doktorum işte sezryan istyrm sabırszlkla kucagıma almayı beklyrm birde ilk gebeligim hem heycanlıyım hem cok korkyrmBenim 32ci hafta mesela büyüdüğü için eli kolu cok.net ama yavaşladi hareketleri
Benimde ilk gebeligim birde ikiz bekliyoruz bol bol şu için amnion sıvısıni cok.etkiliyormus benim 26 29 arası bebeklerimin hareketi yavasti şu 2 haftadır biraz arttı ama kelebek kipirtisi gibi oluyordu şu anda ağır böyle yatakta döner gibiOnu duydm büyüdkce alanı azaldgı için haraketleride azalıyr demi birde ne güzel senn yaklasms dogumun bnm ocakta 20 sine dedi doktorum işte sezryan istyrm sabırszlkla kucagıma almayı beklyrm birde ilk gebeligim hem heycanlıyım hem cok korkyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?