• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek görülmedi normal mi

papatya__hanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2022
101
24
28
23
Kızlar merhaba. Bugün ilk doktor kontrolüne gittim ultrason bakıldı. Adetime göre 7 haftalık hamileyim ama doktor kese 5 haftalık görünüyor ve 15mm dedi bi tık daha büyük beklerdim dedi. Bebek görünmedi haftaya gel kalp atışlarını duymamız gerekiyor dedi. Vajinal progestran verdi 6. Haftada bebek görülür sana Sağlıklı veya sağlıksız diyemem dedi haftaya ultrason bakarız göremezsek vajinaldan bakarız ona göre konuşuruz dedi. Benimgibi bu durumu yaşayan varmı moralim çok bozuldu🥺

Kızlar merhaba. Bugün ilk doktor kontrolüne gittim ultrason bakıldı. Adetime göre 7 haftalık hamileyim ama doktor kese 5 haftalık görünüyor ve 15mm dedi bi tık daha büyük beklerdim dedi. Bebek görünmedi haftaya gel kalp atışlarını duymamız gerekiyor dedi. Vajinal progestran verdi 6. Haftada bebek görülür sana Sağlıklı veya sağlıksız diyemem dedi haftaya ultrason bakarız göremezsek vajinaldan bakarız ona göre konuşuruz dedi. Benimgibi bu durumu yaşayan varmı moralim çok bozuldu🥺
Doktor bana da öyle söyledi ve bende çok üzgünüm noldu bebeğinin durumu iyidir inşallah

Ne oldu durumunuz nedir? Aynı sorun bendede var ilk gittiğimizde 5 haftalıktı herşey normaldi. 10 gün sonra kanamam başladı dün doktora gittim hiç bi yorum yapmadı progestan hap verdi haftaya kadar bekle ya düşürcen ya normal gebelik olcak dedi kanamam damla damla devam ediyor kafam allah bullak ultrasonda da hiç yorum yapmadı

Back