Bebek giyim

kelebeklerrkadarr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2023
43
11
22
Hanımlar merhaba temmuz sonu ağustos başı doğum yapacağım Allah nasip ederse bebeğime 2-3 tane ayaklı tulum koymayı planlıyorum takımlardansa daha pratik geliyor ama bu tulumların içine zıbın giydiriliyor mu?

Hanımlar merhaba temmuz sonu ağustos başı doğum yapacağım Allah nasip ederse bebeğime 2-3 tane ayaklı tulum koymayı planlıyorum takımlardansa daha pratik geliyor ama bu tulumların içine zıbın giydiriliyor mu?
Sağlıklı kolay bir doğum dilerim. Bulunduğunuz yer kac derece olacak ona göre giydirmeniz gerekiyor. Ancak yenidoğan için
İç zıbınlar var, dikişsiz. Bebeğin göbeği giydirdiginiz kiyafete surtmesin diye bunu giydirmenizi tavsiye ederim

Örnek link bıraktım

Haziranda iç kıyafet giydirmeye gerek yok dedi hastane. Sizin agustosmuş şimdiden daha sıcak olacağı kesin

Gerçekten cok hızlı büyüyolar. Tuluma 20 güne sığamaz olmuştu ve 0-3 aydı bedeni yenidoğan değil. Bence agustos için yarım kollu çıtçıtlı body ve ayaklı bi don yeter . Zaten müslin örtüyle kundak hapmaya çalışırsınız. Klima yoksa isilik olur çocuk daha kötü. Daha kalın giydirmeyin.

Gerçekten cok hızlı büyüyolar. Tuluma 20 güne sığamaz olmuştu ve 0-3 aydı bedeni yenidoğan değil. Bence agustos için yarım kollu çıtçıtlı body ve ayaklı bi don yeter . Zaten müslin örtüyle kundak hapmaya çalışırsınız. Klima yoksa isilik olur çocuk daha kötü. Daha kalın giydirmeyin.
Evet haklısınız çevremde üşür diyen bir sürü insan var ama ev çok sıcak oluyor klima veya vantilatörü de bebekli odada kullanmamız pek mümkün olmayacağı için çok kalın giydirmeyi düşünmüyorum

X