cevabın için çok teşekkür ederim canım. yok testi daha 2 ay önce almıştım eczaneden. en çabuk sonuç veren testlerdenmiş eczacı öyle demişti. içindeki prospektüsündede yazıyor zaten adetinizi bir gün geçince yapabilirsiniz.%99 doğru sonuç verir diye. biz bu bebeği 4.5 yıldır istiyoruz. gitmediğimiz dr. kalmamıştı. hepside sorun yok. sabırla bekleyin, psikolojinizi etkilemeyin dediler. Allahım inş. doğrudur. daha eşiminde haberi yok. sabah o işe gitti ben test yaptım. çünkü o da çok istiyo ve çok hevesli. dilerim herşey gerçektir ve hayal değildir. hala inanamıyorum :)
bugün sabah testi tekrar yaptım ve 2. çizgi ilk teste göre daha koyu çıktı. :) bakalım cuma sabahı kan tahliline gideceğim. orada herşey belli olacak ana sanırım 4.5 yıldır beklediğimiz bebeğimize Allahın izniyle kavuşacağız. :) sizlerde dua edin olur mu?
cannım rabbim kavuşturur inşallah bir an önceeee...ama çıktıysa vardır kesin meraklanma sakin l umarım sağlıklı bir gebeliktir .tedavi falan uygulamış mıydınız? yada bir sorun var mıydı?
okurken heyecanınıza ortak oldum yazmadan edemedim
gözünüz aydın sağlık diliyorum hem size hem bebeğinize hem de eşinize.. testlerin yanıltma riski çok çok az ki zaten siz 2. kez de yapmışsınız hayırlısı olsun sağ tarafınıza giren kramplar bana hamileliğimin ilk günlerini anımsattıkan testinden sonra bir kadın doğum uzmanına muayene olarak kaç haftalık gebe olduğunu öğrenebilirsiniz ve hatta 7. haftalarda kalp atışlarını da duyabilirsiniz heyecanlı günler sizi bekliyor
canım sabahleyin 10 sıralarında kan verdim bugün 13:30 gidi sonuçları alacağım allahın izniyle. inş. dediğin gibi sağlıklı bir gebeliktir. aklıma olumsuz hiçbirşey getirmek istemiyorum :) hayır tedavi falan uygulamadık.ben bir kere dr. gittim. bende hiçbir sorun çıkmadı. birkaç kezde eşim dr.a gitti. sperm azlığı ve hareket azlığı vardı ama dr. çocuk sahibi olmanıza engel değil sabrederseniz olur demişti. :) bizde 4.5 yıldır hep sabrettik. kendiliğinden olsun dedik. inş. rabbim nasip eder. sonuçtan sizleri haberdar ederim.
bugün sabah testi tekrar yaptım ve 2. çizgi ilk teste göre daha koyu çıktı. :) bakalım cuma sabahı kan tahliline gideceğim. orada herşey belli olacak ana sanırım 4.5 yıldır beklediğimiz bebeğimize Allahın izniyle kavuşacağız. :) sizlerde dua edin olur mu?
inşallah canım Allah gönlünbe göre versain haberdar et sonuçtan mutlaka o kadar beklemişsin
canım dr. dan şimdi geldim. rabbime şükürler olsun ki HAMİLEYİİİİİM :) birgün bu kelimeyi bende yazacakmıydım yarabbim. çok şükür. ultrasona bile girdim. şuan 3 haftalığız. sadece keseyi gördü dr. 10 gün sonra tekrar gideceğim. bir dizi test olacakmış. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. bebeği olmayan arkadaşlarımda naçizane tavsiyem umudunuzu hiç kaybetmeyin emi. stres yok
canım dr. dan şimdi geldim. rabbime şükürler olsun ki HAMİLEYİİİİİM :) birgün bu kelimeyi bende yazacakmıydım yarabbim. çok şükür. ultrasona bile girdim. şuan 3 haftalığız. sadece keseyi gördü dr. 10 gün sonra tekrar gideceğim. bir dizi test olacakmış. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. bebeği olmayan arkadaşlarımda naçizane tavsiyem umudunuzu hiç kaybetmeyin emi. stres yok
yaşasınnnn gözün aydın,sağlıkla gelsin,her şey gönlünce olsun,bir ara belirtileri yazarsan belki bizde faydalanırız,çok çok sevindim
gözün aydın cnm benm 5 haftalıktı hemen hemen ve kese görünmemiştişimdi 32 haftalığız ve nasıl geçti bunca zaman hiç anlamadım su gibi gerçekten Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin dikkat et kendine ama çok da sakınma malum sakınılan göze çöp batarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?