- 30 Kasım 2018
- 312
- 164
- 26
-
- Konu Sahibi Aynurdrtli
Banu çiftçinin iri bebek ve küçük bebekler ilgili yazısı var onu okuyun 2 hafta gerilik olan bı hastası 2 kilo doğurmuş bebeğini gününde yani 3 gün doktorlara göre gerilik bile sayılmıyor.Merhaba kızlar 12 mart son adet tarihim 30 mart da yumurtamın çatladığı gün yanlız bugün ultrasonda 7hafta 4 günlük çıktı son adet tarihimle ilgisi yok zaten ilk keseyi gördüğümde 5 hafta 6 günlüktü aradan bi kaç gün geçti normalde 6 hafta 6 günlük olmam gerekiyordu 6 hafta 3 günlük çıktı şimdi gittim normale göre tam 8 haftalik olması gerekiyordu şimdide 7 hafta 4 günlük çıktı her ultrasonda 3 gün geri gibi sizce neden oluyor endiselenmelimiyim başına gelen var mı
Ben çok büyük bir fark göremedim bu normal o mekanik cihaz nerden bilsin ne zaman dollendi. Siz bile son adet tarihine göre hesapliyorsunuz. Cihazdan cihaza farklı olması normal. Benim bebeğim olması gerekenden daha iri ancak normal tarihi gösteriyor. Kafaya takılacak birşey değilMerhaba kızlar 12 mart son adet tarihim 30 mart da yumurtamın çatladığı gün yanlız bugün ultrasonda 7hafta 4 günlük çıktı son adet tarihimle ilgisi yok zaten ilk keseyi gördüğümde 5 hafta 6 günlüktü aradan bi kaç gün geçti normalde 6 hafta 6 günlük olmam gerekiyordu 6 hafta 3 günlük çıktı şimdi gittim normale göre tam 8 haftalik olması gerekiyordu şimdide 7 hafta 4 günlük çıktı her ultrasonda 3 gün geri gibi sizce neden oluyor endiselenmelimiyim başına gelen var mı
Merhaba kızlar 12 mart son adet tarihim 30 mart da yumurtamın çatladığı gün yanlız bugün ultrasonda 7hafta 4 günlük çıktı son adet tarihimle ilgisi yok zaten ilk keseyi gördüğümde 5 hafta 6 günlüktü aradan bi kaç gün geçti normalde 6 hafta 6 günlük olmam gerekiyordu 6 hafta 3 günlük çıktı şimdi gittim normale göre tam 8 haftalik olması gerekiyordu şimdide 7 hafta 4 günlük çıktı her ultrasonda 3 gün geri gibi sizce neden oluyor endiselenmelimiyim başına gelen var mı
Merhaba kızlar 12 mart son adet tarihim 30 mart da yumurtamın çatladığı gün yanlız bugün ultrasonda 7hafta 4 günlük çıktı son adet tarihimle ilgisi yok zaten ilk keseyi gördüğümde 5 hafta 6 günlüktü aradan bi kaç gün geçti normalde 6 hafta 6 günlük olmam gerekiyordu 6 hafta 3 günlük çıktı şimdi gittim normale göre tam 8 haftalik olması gerekiyordu şimdide 7 hafta 4 günlük çıktı her ultrasonda 3 gün geri gibi sizce neden oluyor endiselenmelimiyim başına gelen var mı