Bebek gelisimim geriden geliyor

Aynurdrtli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2018
312
164
26
Merhaba kızlar 12 mart son adet tarihim 30 mart da yumurtamın çatladığı gün yanlız bugün ultrasonda 7hafta 4 günlük çıktı son adet tarihimle ilgisi yok zaten ilk keseyi gördüğümde 5 hafta 6 günlüktü aradan bi kaç gün geçti normalde 6 hafta 6 günlük olmam gerekiyordu 6 hafta 3 günlük çıktı şimdi gittim normale göre tam 8 haftalik olması gerekiyordu şimdide 7 hafta 4 günlük çıktı her ultrasonda 3 gün geri gibi sizce neden oluyor endiselenmelimiyim başına gelen var mı

Sıkıntı yapma, eli ayağı, zekası yerindedir. Folik Asit'e devam et. 2 hafta gerilik olsa, asıl o zaman kork derim.

Banu çiftçinin iri bebek ve küçük bebekler ilgili yazısı var onu okuyun 2 hafta gerilik olan bı hastası 2 kilo doğurmuş bebeğini gününde yani 3 gün doktorlara göre gerilik bile sayılmıyor.

Ben çok büyük bir fark göremedim bu normal o mekanik cihaz nerden bilsin ne zaman dollendi. Siz bile son adet tarihine göre hesapliyorsunuz. Cihazdan cihaza farklı olması normal. Benim bebeğim olması gerekenden daha iri ancak normal tarihi gösteriyor. Kafaya takılacak birşey değil

Kuzum ilk başlarda bendede öyleydi. Korkulacak bişey yok bebek büyüdükçe o farkı kapatıyor. Benimde 4-5 gün oynuyordu o haftalarda şuan 18 haftalığım günü gününe gidiyor. Korkma

Son adet tarihine göre 6haftalik hamile olmam gerekiyordu ama doktoruk ultrasonda bakinca 1hafta geride dedi yani 5haftalik görünüyordu gec dollenme yaşadın belli ko dedi öyle devam etti kontrollere.
10aralik olan son adet tarihimi 17 aralik olarak düzeltti.
Bebeğim şu an 21haftalik masallah subhanAllah her kontrolde cok güzel diyordu haftasına gore. Hemen kötü düşünme arkadaşım.
Kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah.
Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin.

Baska bi doktoro da git istersn ben hamileyken 3 hafta geri dedi ense cart curt baya morelimi bozmslardi hem de cok coknzayif kg si az dediler boyi az dediler 7 aylk dogdu ve 3 kgydi snra bingldagi kapanmamis dediler rasitizm dediler ben o zaman koy gb bi yerdeydym buyuk sehir de hast goturdum doktor hersy norrmal dedi ki tedaviye de baslamistk snra biraktim ccuk.bosu bosuna ilac kullandi kucuktu oglum 8 aylkken 2 yas gb gosteriyodu nerdeyse yuruyemiyor sanms doktor faan filan yine de baskasina da git derim

Benımde oyleydı 11. Hafta yakaladı 25 hafta yıne bır hafta gerıye düştü yanı korkma doguma kadar boyle ınıs cıkıslar olabılır. Ben ılkındr korkmadım 25. Hafta korktum kılo alımı az dıye sımdı gıdınce bakalım nasıl olmus. Gerılık sureklı aradakı fark atarsa sıkıntı oluyor ama yakalıyor ben endıse etmıyorum. Cunku ben saglıklı beslenıyorum abur cubur yemıyorum tatlı yemıyorum. Yanı cocugu sısırmıyorum. 2500-3000 arası dogması yeterlı.

Canim ben gecen hafta 2 doktora gittim biri 12+2 dedi baska doktor 3 gun sonra 11 haftalik dedi. Kendimizi yedik bu cocuk buyumemis kuculmus diye bugun tam 1 hafta oldu az once kontrole gittik. 11+0 diyen doktor 1 hafta sonra 12+5 olcum yapti. Cok milimetrik olcum hata payi cok yuksek. Allaha sigin kanama agri yoksa korkma bisey olmaz

Benımde o haftalarda 3-4 gün geride geliyordu .
Şimdi 1 hafta öne geçti .
Eğer doktorun sağlıklı diyorsa hiç kafana takma bak ben taktımda noldu kendimi üzdüğümle kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…