• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slm canlarrrr..:79:

portakalım cnm çok sevindim inan hiç bekletmeden yine gelicek bebeğin emin ol okadar çok insan okudumki kürtajdan sonra hamile kalan. annem bile aynen şunu söyledi bir ayağı içerde derler diyo yani hazır beklermiş hemencik olurmuş :16:

aysencan sen napıon kuzu öpt seni

ekocum cnm nasıl oldu oğluşun düştümü ateşi inşallah iyi olur hemen cnm annelik ne kadar zor deme rabbim bizede nasip etsin inşallah:16:

skorpioncum kızın korkuttu bi gelicem dedi şimdide yerini sevdi herhalde iice cnm olsun sağlıkla zamanında gelsin annesini üzmeden :16:

tancredi sevtap berrak kızlar iyisiniz umarım hepiciğiizi öpt çok :16:

slm kızlar azıcık içimi dökeyim rahatlayım ben Allah nasip ederse mayıs diorum biliosunuz tüp için şimdiden hormonlarım ve kistim için doktora gittim perşembe günü anca bugün gidebildim tekrar çok şükür kistlerim gitmiş soğan suyuna bağlıyorum başka bişi yapmadım çünkü hormonlarda iyi ama tsh 4.22 çıktı azıcık yüksek dedi doktor ama ilaç vermedi neyse son olarak bana rahiminde perde var dedi ben tabi şok okadar doktora gittim film çekildikten sonra birsürü doktor baktı var sadece bu bana böyle birşey söyledi ve bunu aldırmam gerektiğini hemen kendisinin yapıcağını söyledi tabi özelde ben tabi şaşırdım ve azıcıkta şüphelendim ben tüp dediğim içinmi diyorum böyle birşey söyledi ama yaptırmıycam şimdilik böyle bişi emin değilim çünkü doktordan açıkçası gidince tüp bebek merkezi mutlaka yönlendiri öyle bişi varsa diyorum sizce iyimi yapıyorum kızlar bana akıl verin..

hepinizi öpt aklım karıştı :26:off Allahım hayırlısını versin diyorum ve bana mr çekilmem gerektiğini söyledi tam anlamıyla anlamak için portakalım kuşum sana demişti doktor sen mr çekildinmi hayatım anlaması için?

slm kızlar azıcık içimi dökeyim rahatlayım ben Allah nasip ederse mayıs diorum biliosunuz tüp için şimdiden hormonlarım ve kistim için doktora gittim perşembe günü anca bugün gidebildim tekrar çok şükür kistlerim gitmiş soğan suyuna bağlıyorum başka bişi yapmadım çünkü hormonlarda iyi ama tsh 4.22 çıktı azıcık yüksek dedi doktor ama ilaç vermedi neyse son olarak bana rahiminde perde var dedi ben tabi şok okadar doktora gittim film çekildikten sonra birsürü doktor baktı var sadece bu bana böyle birşey söyledi ve bunu aldırmam gerektiğini hemen kendisinin yapıcağını söyledi tabi özelde ben tabi şaşırdım ve azıcıkta şüphelendim ben tüp dediğim içinmi diyorum böyle birşey söyledi ama yaptırmıycam şimdilik böyle bişi emin değilim çünkü doktordan açıkçası gidince tüp bebek merkezi mutlaka yönlendiri öyle bişi varsa diyorum sizce iyimi yapıyorum kızlar bana akıl verin..

hepinizi öpt aklım karıştı :26:off Allahım hayırlısını versin diyorum ve bana mr çekilmem gerektiğini söyledi tam anlamıyla anlamak için portakalım kuşum sana demişti doktor sen mr çekildinmi hayatım anlaması için?

kuşum kistin gitmesine çokk sevindim soğan suyu mucizeleri :8::8::9:
ama dur hemen üzülme onca doktor anlamadıda bumu anladı perdeyi
bence başka anlaşmalı biz özele git bakalım o nediyecek..
ay birbirimize üzüle üzüle aynı dertleri yaşıyoruz sırayla :59:
dur bakem msn demisin yoksam :10:

slm canlarrrr..:79:

portakalım cnm çok sevindim inan hiç bekletmeden yine gelicek bebeğin emin ol okadar çok insan okudumki kürtajdan sonra hamile kalan. annem bile aynen şunu söyledi bir ayağı içerde derler diyo yani hazır beklermiş hemencik olurmuş :16:

aysencan sen napıon kuzu öpt seni

ekocum cnm nasıl oldu oğluşun düştümü ateşi inşallah iyi olur hemen cnm annelik ne kadar zor deme rabbim bizede nasip etsin inşallah:16:

skorpioncum kızın korkuttu bi gelicem dedi şimdide yerini sevdi herhalde iice cnm olsun sağlıkla zamanında gelsin annesini üzmeden :16:

tancredi sevtap berrak kızlar iyisiniz umarım hepiciğiizi öpt çok :16:

kız ben ne zaman dedim annelik zor diye :27:amin canım isteyen herkese dolu dolu yaşatsın bu duyguyu :49:valla canım hastalanıyolar aglıyolar ateşleri çıkıyo böyle baygın baygın bakıyolar ya bişey yapamamak acısını azaltamamak zor oluyo içim parçalanıyo gözlerinin altı morardı uykusuzluktan yakışıklımın ya kaç gecedir uyumuyo seside degişti bogazlarından sabah kontrole götürdüm gene ateşi çıkınca doktor demezmi önceki enfeksiyonu atlatamadan yeni bi enfeksiyon geçiriyomuş:14: dert yanmak için yazmıyorum kızlar bu aralar çok yoruldum güzel bi tatile çıkmak istiyorum ya degişiklige ihtiyacım var sanırım herşeyde üst üste geldi bu ara gene kafanızı şişirdim valla

slm kızlarrrrrrrrrr:80:

ekocum sen demedin kuşum ben diyorum annelik zor die ama olsun rabbim bizede nasip etsin inşallah bizde tadalım bu duyguyu ayrıca kafamız falan şişmiyo rahat ol cnm dün doktordan geldim hemen buraya yazdım anlatmak istedim sen yaz biz hiç rahatsız değiliz inşallah kuzucuk hemen iyileşir cnm öp benim için:16:

portakalım nerdesin can gelmiyosun işler yoğun herhalde öpt:16:

aysencan sen natın yavru öpt seni gündüz eşim alıo pcyi yine :84: sinir bi durum:57:

kızlar öpt hepiniziiiiii:16:

slm kızlar nasılsınız bacılarr :54:
ben gün geçtikçe daha iyiye gidiyorum bulantılar kalmadı çok nadir oluyor, yalnız bir başağrısıdır gidiyo boynumla beraber feci ağrıyo. gebelikte oluyormuş kan miktarı artınca basınçtan beş ağrısı yapıyormuş :50: ama şükür başka bir sorun yok 11 nisanda ikili test yapılacak inşallah güzel sonuçlar iletirim size de :26:

zorrcum bence tüp bebek merkezine tedavine başlamadan önceki ay git bir görün belki başlamadan önce bir operasyon ya da ilaç falan kullanman gerekir mayıs ayı güme gitmesin derim canım zaten bu işleri en iyi ordakiler biliyo başka yerlere hiç başvurma bence... hayırlısı olsun canım valla güzel haberlerini almak için sabırsızlanıyorum..

sagol canım daha düzelmedik ya ben bakamıyorum diye kendi kendimi suçluyorum ya:59:hastalıkda saglıgın habercisi ama üzülüyorum işte elde degil
kız hasta ola ola büyüyorlar senin elinden başka bişey gelmez ki küçükken ben de kardeşim de çok hasta olurduk annem o kadar üstümüze düştüğü halde.. bir de gözünün içine baktığın çocuk daha çok hasta olur. bak sokaktakilere turp gibiler ama istesen de onlar gibi yapamazsın yüreğin el vermez :34:

Selam kızlar, benim bilgisayarım tamirde bi kaç haftadır :(( o yüzden giremiyorum pek. Hepinizi öptükkkkkk.

Kızlar işler çok yoğun giremedim günlerdir kahve molası bile veremiyoruz işte.

Bu arada bugün doktora gittim ve çok sevineceğim birşey öğrendim.Bu senide ilgilendiriyor zorum.

benim rahimde de perde olduğunu söylemişti ya doktor ameliyat olman gerekiyor demişti hatta aşılamayı yapmayacaktı ilkinde ameliyat demişti de ben itiraz etmiştim.

kürtajı yapan doktora rahim filminden ve perdeden bahsetmiştim geçen hafta o da bana dedi getir bakalım ne kadar,kesmeye gerek var mı, yok mu dedi.
Tahlilleri de getir demişti,bizde bugün götürdük eşimle.

Doktor filmi duvaraastı, açıklayarak gösterdi burası tüpler ,burası ilacın bilmem nesi ,burası rahim diye tek tek anlattı ve sende perde yok dedi.Herşey gayet normal sorun yok dedi.
Eşimle şok olduk birbirimize baktık,hem çok sevindik hem de şok olduk.Resmen pisi pisine ameliyat olacakmışım.
Allah büyük ya ben tam ameliyata hazırlandığım ay hamile olduğumu öğrendim yakından takip eden arkadaşlar iyi hatırlarlar.Hamile kalmış olmasaydım ameliyata giriyordum ve belki de ileride başka sorunlarla karşılaşacaktım..
doktor bana bilgisayarından diğer hastalara ait filmleri gösterdi, perdenin nasıl olduğunu,yapışıklığın nasıl olduğunu,tüpler tıkalıysa nasıl olduğunu hepsini gösterdi tek tek ve benim film üzerinde de olsa burası böyle olacaktı diye açıkladı sağolsun o kadar mutlu oldum ki anlatamam kafamda hep alttan alta bir stresti bu perde ve ameliyat olayı.
Herşeyde hayır vardır dedikleri bu olsa gerek.

Umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir zorum kistinin gitmesine çok sevindim ,kendini sakın strese sokma,tüp bebek merkezine gideceksin nasıl olsa,onlar zaten böyle bir durum varsa ameliyat olmanı isteyeceklerdir.
Bence mutlaka başka doktora daha danış ve mümkünse hastane olsun senden çıkar sağlamayacak bir doktor olsun.

Ha bu arada benim o çok memnun olduğum tüp bebek merkezi ameliyat olmamda ısrar etmişti,hepsini bir tutmamak lazım ama ne kadar memnun kaldığımı sen biliyorsun kimseye güven yok, bence oraya gitmeden başka başka doktorlara da git göster derim.

madecim keseyi görmüşsündür inşallah yazmamışsın,hayırlı haberlerini bekliyorum,çok öpüyorum cnm

tancredi bulantıların geçmiş ya başağrılarında tez zamanda geçer inşallah cnm ,çok normal zaten sırayla hepsini yaşıyorsun..testlerde güzel çıkar inşallah.

ekocum resimler duruyormu hala ?bakmadım ama hemen bakıcam,özledim seni de 1 haftadır neredeyse nette giremiyorum.

skorpion canım aklıma geldin hep ara ara acaba doğurdu mu diye :)) neyse kaçırmamışım doğum haberini.Allah yardımcın olsun görüşemezsek.

aysencim,berrakcım siz nasılsınız sizleri de çok özledim çok uzak kaldık

hepinizi çook öptüm,msnde denk gelsek anlatacağım çok şey var ama burdan yazman istemiyorum herkese açık olduğu için. :16: :16: :16:

Son düzenleme:
[ı]kızlar işler çok yoğun giremedim günlerdir kahve molası bile veremiyoruz işte.

Bu arada bugün doktora gittim ve çok sevineceğim birşey öğrendim.bu senide ilgilendiriyor zorum.

Benim rahimde de perde olduğunu söylemişti ya doktor ameliyat olman gerekiyor demişti hatta aşılamayı yapmayacaktı ilkinde ameliyat demişti de ben itiraz etmiştim.

Kürtajı yapan doktora rahim filminden ve perdeden bahsetmiştim geçen hafta o da bana dedi getir bakalım ne kadar,kesmeye gerek var mı, yok mu dedi.

Doktor filmi duvaraastı, açıklayarak gösterdi burası tüpler ,burası ilacın bilmem nesi ,burası rahim diye tek tek anlattı ve sende perde yok dedi.herşey gayet normal sorun yok dedi.
Eşimle şok olduk birbirimize baktık,hem çok sevindik hem de şok olduk.resmen pisi pisine ameliyat olacakmışım.
Allah büyük ya ben tam ameliyata hazırlandığım ay hamile olduğumu öğrendim yakından takip eden arkadaşlar iyi hatırlarlar.hamile kalmış olmasaydım ameliyata giriyordum ve belki de ileride başka sorunlarla karşılaşacaktım..
Doktor bana bilgisayarından diğer hastalara ait filmleri gösterdi, perdenin nasıl olduğunu,yapışıklığın nasıl olduğunu,tüpler tıkalıysa nasıl olduğunu hepsini gösterdi tek tek ve benim film üzerinde de olsa burası böyle olacaktı diye açıkladı sağolsun o kadar mutlu oldum ki anlatamam kafamda hep alttan alta bir stresti bu perde ve ameliyat olayı.

Umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir zorum kistinin gitmesine çok sevindim ,kendini sakın strese sokma,tüp bebek merkezine gideceksin nasıl olsa,onlar zaten böyle bir durum varsa ameliyat olmanı isteyeceklerdir.
Bence mutlaka başka doktora daha danış ve mümkünse hastane olsun senden çıkar sağlamayacak bir doktor olsun.

Ha bu arada benim o çok memnun olduğum tüp bebek merkezi ameliyat olmamda ısrar etmişti,hepsini bir tutmamak lazım ama ne kadar memnun kaldığımı sen biliyorsun kimseye güven yok, bence oraya gitmeden başka başka doktorlara da git göster derim.

madecim keseyi görmüşsündür inşallah yazmamışsın,hayırlı haberlerini bekliyorum,çok öpüyorum cnm

tancredi bulantıların geçmiş ya başağrılarında tez zamanda geçer inşallah cnm ,çok normal zaten sırayla hepsini yaşıyorsun..testlerde güzel çıkar inşallah.

ekocum resimler duruyormu hala ?bakmadım ama hemen bakıcam,özledim seni de 1 haftadır neredeyse nette giremiyorum.

skorpion canım aklıma geldin hep ara ara acaba doğurdu mu diye :)) neyse kaçırmamışım doğum haberini.allah yardımcın olsun görüşemezsek.

hepinizi çook öptüm,msnde denk gelsek anlatacağım çok şey var ama burdan yazman istemiyorum herkese açık olduğu için. :16: :16: :16:[/ı]

yeni resimler ekledim teyzoşlar bakabilirsiniz kendimide koydum ama onu silerim bi iki güne hadi öptüm herkesleri:16:

porticim merhaba canım,şimdi okudumda yazdıklarını,kötü şeyler yasamıs olsanda her işte bir hayır derlerya aynnen öyle oldu canım...güzel bir haber bu,inşallah rabbimin izniylede yakında müjdeli haberinide alırız arkadasım,zorx in ve diger arkadaslardanda..

slm kızlar azıcık içimi dökeyim rahatlayım ben allah nasip ederse mayıs diorum biliosunuz tüp için şimdiden hormonlarım ve kistim için doktora gittim perşembe günü anca bugün gidebildim tekrar çok şükür kistlerim gitmiş soğan suyuna bağlıyorum başka bişi yapmadım çünkü hormonlarda iyi ama tsh 4.22 çıktı azıcık yüksek dedi doktor ama ilaç vermedi neyse son olarak bana rahiminde perde var dedi ben tabi şok okadar doktora gittim film çekildikten sonra birsürü doktor baktı var sadece bu bana böyle birşey söyledi ve bunu aldırmam gerektiğini hemen kendisinin yapıcağını söyledi tabi özelde ben tabi şaşırdım ve azıcıkta şüphelendim ben tüp dediğim içinmi diyorum böyle birşey söyledi ama yaptırmıycam şimdilik böyle bişi emin değilim çünkü doktordan açıkçası gidince tüp bebek merkezi mutlaka yönlendiri öyle bişi varsa diyorum sizce iyimi yapıyorum kızlar bana akıl verin..

Hepinizi öpt aklım karıştı :26:off allahım hayırlısını versin diyorum ve bana mr çekilmem gerektiğini söyledi tam anlamıyla anlamak için portakalım kuşum sana demişti doktor sen mr çekildinmi hayatım anlaması için?

canım,kistinin yok olmasına cok sevindim canım.sonunda yendin onları :9::9::9::9:
Tatlım bencede sen orda baska bir doktora göster filmini,cünkü tüp bebek merkezindende ameliyat olman istenirse,işin sarkar tatlım,hatta tüp bebek merkezini ara bir danıs istersen canım bakalım onlar ne yapmanı önericekler.bu arada yalnıs hatırlmıyorsam bahcecidemi yaptırmayı düşünüyordun?yani bu yaınlarda degilsin canım,ordan buraya sırf tüp bebek için geliceksin,emeklerin bosa gitmez inşallah canım.inşallah portim gibi seninde gerek yoktur ameliyat olmana.rabbim yar ve yardımcın olsun talım

merhabalar kizlar buraya uzuuuuuun bir zamandir ugrayamadim islerimin yogunlugundan dolayi ve bugun gelip bir merhaba demek istedim.

insallah bu topikte olan herkes iyidir insallah guzel seyler olmustur hayatinizda.

beni hatirlayanlar bilir en son asilama yaptirmaya gidecektim martta adet gunumu bekliyordum ama adet olmadim.Rabbim bana mucizesini gonderdi su anda 7 haftalik hamileyim bugun doktora gittik mercimegimi gorduk kalp atislarini gordum cok mutluyum darisi siz umutla bekleyen arkadaslarima olsun insallah.

sevgilerimle...

slm kızlarrrrrrrrrr:80:

ekocum sen demedin kuşum ben diyorum annelik zor die ama olsun rabbim bizede nasip etsin inşallah bizde tadalım bu duyguyu ayrıca kafamız falan şişmiyo rahat ol cnm dün doktordan geldim hemen buraya yazdım anlatmak istedim sen yaz biz hiç rahatsız değiliz inşallah kuzucuk hemen iyileşir cnm öp benim için:16:

portakalım nerdesin can gelmiyosun işler yoğun herhalde öpt:16:

aysencan sen natın yavru öpt seni gündüz eşim alıo pcyi yine :84: sinir bi durum:57:

kızlar öpt hepiniziiiiii:16:

sagol canım geçmiş olsun dileklerin için inşallah herşey yolunda giderde bekletmez seni bebişin çifter çifter gelsinler inşallah:49:

allah analı babalı büyütsün inşallah yavrunuzu, çok tatlı maşallah...:nazar::nazar:rabbim bizede nasip eder inşallah...bebeğiniz güle güle mutlulukla büyüsün inşalah

slm kızlar nasılsınız bacılarr :54:
ben gün geçtikçe daha iyiye gidiyorum bulantılar kalmadı çok nadir oluyor, yalnız bir başağrısıdır gidiyo boynumla beraber feci ağrıyo. gebelikte oluyormuş kan miktarı artınca basınçtan beş ağrısı yapıyormuş :50: ama şükür başka bir sorun yok 11 nisanda ikili test yapılacak inşallah güzel sonuçlar iletirim size de :26:

zorrcum bence tüp bebek merkezine tedavine başlamadan önceki ay git bir görün belki başlamadan önce bir operasyon ya da ilaç falan kullanman gerekir mayıs ayı güme gitmesin derim canım zaten bu işleri en iyi ordakiler biliyo başka yerlere hiç başvurma bence... hayırlısı olsun canım valla güzel haberlerini almak için sabırsızlanıyorum..

kız hasta ola ola büyüyorlar senin elinden başka bişey gelmez ki küçükken ben de kardeşim de çok hasta olurduk annem o kadar üstümüze düştüğü halde.. bir de gözünün içine baktığın çocuk daha çok hasta olur. bak sokaktakilere turp gibiler ama istesen de onlar gibi yapamazsın yüreğin el vermez :34:

amin canı m sagol isteyen herkese nasip atsin
evet ya gözlerinin içine bakıyorum gene hastalanıyolar napıyım artık büyüyolar öyle ALLAH dermansız hastalık vermesin kimseye

Kızlar işler çok yoğun giremedim günlerdir kahve molası bile veremiyoruz işte.

Bu arada bugün doktora gittim ve çok sevineceğim birşey öğrendim.Bu senide ilgilendiriyor zorum.

benim rahimde de perde olduğunu söylemişti ya doktor ameliyat olman gerekiyor demişti hatta aşılamayı yapmayacaktı ilkinde ameliyat demişti de ben itiraz etmiştim.

kürtajı yapan doktora rahim filminden ve perdeden bahsetmiştim geçen hafta o da bana dedi getir bakalım ne kadar,kesmeye gerek var mı, yok mu dedi.

Doktor filmi duvaraastı, açıklayarak gösterdi burası tüpler ,burası ilacın bilmem nesi ,burası rahim diye tek tek anlattı ve sende perde yok dedi.Herşey gayet normal sorun yok dedi.
Eşimle şok olduk birbirimize baktık,hem çok sevindik hem de şok olduk.Resmen pisi pisine ameliyat olacakmışım.
Allah büyük ya ben tam ameliyata hazırlandığım ay hamile olduğumu öğrendim yakından takip eden arkadaşlar iyi hatırlarlar.Hamile kalmış olmasaydım ameliyata giriyordum ve belki de ileride başka sorunlarla karşılaşacaktım..
doktor bana bilgisayarından diğer hastalara ait filmleri gösterdi, perdenin nasıl olduğunu,yapışıklığın nasıl olduğunu,tüpler tıkalıysa nasıl olduğunu hepsini gösterdi tek tek ve benim film üzerinde de olsa burası böyle olacaktı diye açıkladı sağolsun o kadar mutlu oldum ki anlatamam kafamda hep alttan alta bir stresti bu perde ve ameliyat olayı.

skorpion canım aklıma geldin hep ara ara acaba doğurdu mu diye :)) neyse kaçırmamışım doğum haberini.Allah yardımcın olsun görüşemezsek.

hepinizi çook öptüm,msnde denk gelsek anlatacağım çok şey var ama burdan yazman istemiyorum herkese açık olduğu için. :16: :16: :16:

hakkaten insan neye güvenecegini bilmiyo çok sevindim canım psikoloji öyle öenmliki şu hamile klmada aman uzak durun stersten insanın elinde olmuyo ama gerçekten uzaklaşınca sanki daha kolay gibi geliyo bende özledim canım bende giremiyorum pek akşam evi toparlayıp yatıyorum çok uykm oluyo

Back
X