• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hoşbulduk portakalım bakayım geçmişe dedimde ilkönce bende o yılanı öldürmek istiyorum buarada hiç sevmiyorum o kızıalsanaalsanasmile sen naptın cnm varmı kasıklarında ağrı falan ?

hoşbulduk portakalım bakayım geçmişe dedimde ilkönce bende o yılanı öldürmek istiyorum buarada hiç sevmiyorum o kızıalsanaalsanasmile sen naptın cnm varmı kasıklarında ağrı falan ?

Herkes aynı şeyi düşünüyo demek ki..
Hiiiç bişeyciğim yok :( ağrısız sızısız,akıntısız bir gün geçiriyorum :))
Kocişimi çok özledim
:kedi: :kedi:

Herkes aynı şeyi düşünüyo demek ki..
Hiiiç bişeyciğim yok :( ağrısız sızısız,akıntısız bir gün geçiriyorum :))
Kocişimi çok özledim
:kedi: :kedi:

amanda aman akşam yanında kocişin cnm bol bol hasret giderirsin:kedi: cnm
ağrı varmı die sormamda hap içenlerde oluyomuş genelde ondan sordum ya buarada bendede
akıntı yok acaba yumurtlama olmuyomu bende ya şaşırdımm:sinifsinif:

amanda aman akşam yanında kocişin cnm bol bol hasret giderirsin:kedi: cnm
ağrı varmı die sormamda hap içenlerde oluyomuş genelde ondan sordum ya buarada bendede
akıntı yok acaba yumurtlama olmuyomu bende ya şaşırdımm:sinifsinif:

Anladım ama daha yeni diye belki olmuyo.
Bende sana diyecektim bu ay kendini iyice dinle akıntıyı takip et diyecektim.Bugün yarın senin yumurtlama günün değil mi?

Son düzenleme:
evt cnm ya bu sıralarda ama akıntım yok tersine neden anlamadım off acaba diyorum yumurtlamadımmı buay kasıklarımda ağrıda var bide iice kafam karıştı yanii.

evt cnm ya bu sıralarda ama akıntım yok tersine neden anlamadım off acaba diyorum yumurtlamadımmı buay kasıklarımda ağrıda var bide iice kafam karıştı yanii.
Yarın doktora mı gitsen acaba?En azından yumurta var mı yok mu bakar
of benimde aklım karıştı şimdi yani mudahale edilecek bir şey olur mu diye düşünüyorum.
gece falan gelir belki akıntı

slm kızlar iyisiniz inşopuyorumnanaktan

hoşgeldin,biz iyiyiz sen nasılsın?

bende aynısını düşündüm cnm gitsemm ii olucak sanırım?

boşa neden bekleyeceksin ki ya da gitsen ultrasonda baksa doktor ne kaybedeceksin?Hem bu gidişinde aklında ne varsa sor.Bu ay geçti artık inşallah kendiliğinden olur ama olumsuz konuşursa önümüzdeki ay ne yapabiliriz diye konuşursun

slm kızlar nasılsınız bakalım..yumurtlama gününüzümü saptamaya çalışıyorsunuz???şu eylüle bende gıcık oluyorum..ilk kez birinin aşılamasının tutmadığına sevinicem...

slm kızlar nasılsınız bakalım..yumurtlama gününüzümü saptamaya çalışıyorsunuz???şu eylüle bende gıcık oluyorum..ilk kez birinin aşılamasının tutmadığına sevinicem...

Hoşgeldin a.s. Nasılsın?
ay ne güzel sende bizi bırakmadın valla arada da olsa geliyosun ya süper :))
zorxx da yumurtlama belirtisi olan o akıntı olmamış henüz onu konuşuyorduk.
Bizimle paylaşacağın tecrübelerin var mı cnm?

iyi aksamlar kizlar...Dizi arasi bi gireyim dedim:)
Kizlar bugün test aldim yarin sabah yapmayi planliyorum ama korkuyorum yaaaeyvahedigeldismile

hoşgeldin saanslı şuan için yok cnm umarım yarın olur ?senden nbr?sen erteledin bebek işini oh rahatsın dimi artık kafandan attınn.

Hoşgeldin a.s. Nasılsın?
ay ne güzel sende bizi bırakmadın valla arada da olsa geliyosun ya süper :))
zorxx da yumurtlama belirtisi olan o akıntı olmamış henüz onu konuşuyorduk.
Bizimle paylaşacağın tecrübelerin var mı cnm?

valla cnm ben yumurtlama günümü adet ağrısı gibi ağrım oluyordu birde dediğiniz gibi akıntımdan anlıyordum...ama ben daha öncede söylediğim gibi bir sonraki olacağım adet gününden geriye 14 sayıyordum...benim kesin çıkıyordu.

Back
X