- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
- #3.161
anacım ben yol bilmem iz bilmem beni tek bırakmayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem ben bilerek hamiş kalmadım portimi yalnız bırakmamak içinn şubatta biz kalıcaz sen önden bu ay git mirageopuyorumnanaktan
yürü be mirage kim tutar seni alsanaalsanasmile
bebişkomda var beraber el elele tutuşun bulun yolunuzuanacım ben yol bilmem iz bilmem beni tek bırakmayın
kuşum pazartesi yada en geç salı olmam gerekiyo ama ben sapıttım zaten günlerimi şaşırdım ama kendimide hamiş gibi hissetmiyorum tatlım yaKuzum sen zaten şuabatta kalacaksın hamilee :roflol:
Karıştırdın galiba sen şubat listesindesin anacım az daha sık dişini :dance:
allahmı söyletti gııııııııııııııııııııııııııııhahahahahaha hamişim gibi konuştum topice giren hamiş sanıcak
Kızlar bişeyler yiyesim var,kaç gündür geçmedi tatlı krizim :))
ha bak bide canım çok tatlı istiyo buda adet olmadan önce yaşadığım sendromlardan biri yemekteyizde yaptılar bu hafta muzlu sufle bende bugün yaptım dolapta donuyo gelin kızlar yanınada kahve içerizzKızlar bişeyler yiyesim var,kaç gündür geçmedi tatlı krizim :))
bebişkomda var beraber el elele tutuşun bulun yolunuzu
allahmı söyletti gıııııııııııııııııııııııııııı
bugün izinliydi o belki yazamam demişti yarına test yapıp gelse baribebişkom bıraktı bugün bizi yarın gelirmiş hamişim diye ne sevinirim valla
kuşum pazartesi yada en geç salı olmam gerekiyo ama ben sapıttım zaten günlerimi şaşırdım ama kendimide hamiş gibi hissetmiyorum tatlım ya
sende pazartesiye kadar adet olmazsan testini yap cnm ya en azından kafan rahat olur bak bana relax oldumm-tatlicadiarzu-anladım canımm o yapsa barim testte bizi mutlu etse
cnm ben 28 günde oluyorum bu ayda 31 çektiği için hesapladım benim normal şartlarda pazartesi olmam gerekiyo salıya sarkmaması lazım hem takvimimdeki kurbacımda sona yaklaşıyo bu akşam 9 da 27 olucak ben kendimide ümitlendirmek istemiyorum aslımda yok diye şartlandırıyorum kırmızım gelince çok üzülmempazartesi salı dediğin sanki yarın gibi bahsediyorsun.
3-4 gün var daha hayatım:))
benimkide çok umutluydu halada umudunu kaybetmiş değill ama hayırlısı olsun artık bu ay olmazsak bidahaki aya inş..kız bende düzensizlikte varki çıkmaz ya bende koçiş gerçi çok umutlu ben yapmasamda o zorla yaptırtır