• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

kızlar size bişey sorucam ya siz bu ovulasyon testlerinden hiç kullandınız mı?işe yarıyor mu acaba sitedeki diğer topiclerde kullananlar var da sizleri merak ettim ben? deneyen var mı?

Neyse canim ben cikiyorum isim bitti eve gidiyorum...Görüsürüz yarin belki giremem izinliyim. Ama test felan yaparsam hemen haber veririm....

ıyi akşamlar kızlar,nasılsınız?
Bugün hiç giremedim.Dünden beri maşallah döktürmüşsünüz :))
Geçmişe bakmadım henüz var mı güzel haberimiz?

kızlar size bişey sorucam ya siz bu ovulasyon testlerinden hiç kullandınız mı?işe yarıyor mu acaba sitedeki diğer topiclerde kullananlar var da sizleri merak ettim ben? deneyen var mı?
ben hiç kullanmadım kullanışınıda anlamadım bi türlü bana çok karışık geldi uygulamak sen yapmayımı düşünüyosun:?

hoşgeldin cnm nasılsın?hamişimiz yok daha bebişkom ve mirage da sıra onların test yapmasını bekliyoruz

hoşbulduk cnm,iyiyim bugün çalışmıyordum sabah çıktık evden az önce girdik,birazdan tekrar çıkacağız :))

mirage ve bebişkom inşallah hamile haberinizi alırız,heyecanla bekliyorum
:CüvCüv:

Ben kullanmadım cnm,bildiğim kadarıyla bizden pek deneyen olmadı.
bulut arkadaşımız kullanmış sanırım yanlış hatırlamıyorsam.Şimdi hamile :))

Herkese merhaba,

Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.

Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın

0037.gif

HAMİLELERİMİZ :nazar:

hayat_77 :CüvCüv: berrakada :CüvCüv: sleepy80 :CüvCüv: A&S :CüvCüv: pembehera :CüvCüv:

zeyneparzu :CüvCüv:madeofhonor :CüvCüv: justing76 :CüvCüv: eliftanerbektas :CüvCüv:demetnur :CüvCüv: b.u.l.u.t :CüvCüv:

000ar.gif

Ocak Listemiz

kelebek_1974 ______ 12 Ocak
gabril16____________18 Ocak
mhtpblnt___________20 Ocak
gyshnky __________ 23 Ocak
bekleyis __________ 24 Ocak
integral0027________27 Ocak
b.u.l.u.t____________28 Ocak
azize1_____________30 Ocak
nazz81 ____________31 Ocak
mirage1983________31 Ocak
BebisKoM88_______31 Ocak

000ar.gif

Şubat Listemiz
qusel ______________ 1 Şubat
hatunsultan ________ 2 Şubat
ayceece____________ 2 Şubat
eren sezen _________ 3 Şubat
haksever __________ 3 Şubat
kerem34gul ________5 Şubat
cicvir41____________ 9 Şubat
Ayten35___________12 Şubat
aysen_34__________13 Şubat
skorpion74 _______ 14 Şubat
dilemma__________14 Şubat
zorxx_____________16 Şubat
gonca85gonca_____19 Şubat
portakal_suyu _____21 Şubat
Tancredi__________25 Şubat
fairy19.gif

:nazar: Hamilelerle dolacak olan sihirli listemiz :nazar:

selam...arkadaslar uzun zamandır uye olmadan takıp edıordum formu..bugun uyelık yapıp yazmaya karar verdım..sızınle paylasmak ıstedım bende..eee artık bende sızdenım:Dbenıde bebıs ıcın ugrasanlar lıstesıne eklersenız sevınırım..ılk evlılıgımden unuvlı kızım var..ıkıncı evlılıgım su an ve esımın cocugu yok kasım ayında bos gebelık yasadım sımdı denemelere devam edıyoruz dr..olmaması ıcın sebep yok dıo ama bakalım hayırlısı..bu arada yasım 39 umarım rabbım hepımıze saglılıklı hayırlı bebısler nasıp eder..:1rolleyes::1rolleyes:

selam...arkadaslar uzun zamandır uye olmadan takıp edıordum formu..bugun uyelık yapıp yazmaya karar verdım..sızınle paylasmak ıstedım bende..eee artık bende sızdenım:Dbenıde bebıs ıcın ugrasanlar lıstesıne eklersenız sevınırım..ılk evlılıgımden unuvlı kızım var..ıkıncı evlılıgım su an ve esımın cocugu yok kasım ayında bos gebelık yasadım sımdı denemelere devam edıyoruz dr..olmaması ıcın sebep yok dıo ama bakalım hayırlısı..bu arada yasım 39 umarım rabbım hepımıze saglılıklı hayırlı bebısler nasıp eder..:1rolleyes::1rolleyes:

Aramıza hoşgeldiniz a.s.
İnşallah en kısa sürede sizde hamilelerimiz arasına girersiniz :Saruboceq:
Beklenen adet tarihinizi verirseniz listeye ekliyim.
Sizin tecrübelerinize ihtiyacımız olacak,Allah kızınıza sağlıkla uzun ömür versin
:Saruboceq:

hoşgeldin cnm opuyorumnanaktan

ben hiç kullanmadım kullanışınıda anlamadım bi türlü bana çok karışık geldi uygulamak sen yapmayımı düşünüyosun:?

evet düşünüyorum aslında bende düzensizlik var çünkü pcodan dolayı ne zaman yumurtluycağım belli olmaz progestan falan kullanıyorum ayda bir gün yumurtluyormuş kadın boş geçmemek lazım yerimseniben

bu arada slm portakal zemuszemus

evet düşünüyorum aslında bende düzensizlik var çünkü pcodan dolayı ne zaman yumurtluycağım belli olmaz progestan falan kullanıyorum ayda bir gün yumurtluyormuş kadın boş geçmemek lazım yerimseniben

bu arada slm portakal zemuszemus
hımm anladım tatlım eczaneden al kullanma kılavuzu vardır nasılsa ordanda nasıl kullanıldığını anlarsın ama diğer topiclerde kullanıp hamiş olan çok arkadaşımız var denemekte yarar var tatlım

Back
X