• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

cnm hiçfarketmez o sadece yumurtana bakıcak cnm ne kadar olmuş die normalmi büyüme derecesi die ii hadi folicde vermiş tmm artık hazırsın bebeğine cnmm
hihoyyyt heyyyt hazırım artık foliğim de var gelsin yavrum hihoyyyt

hımm anladım canım o zaman dediğin gibi mecbur 9.cu gün yada 11.gün doktora bugün ara sor bence

9.gün gidersem beni 12.gün mü çağırır 13. gün mü?
ay ne çok sordum ya

ya cnm benimki 3 7 10 13 14 çağırdı öle gitmiştim yumurtanın büyümesine göre çağırır cnm

porticiğim yumoşların erken büyümüyo seninkide benimki gibi bi problem olmaz ilk günlerde ama 14.günmden sonra

valla cnm ya az öncede ben dert yanıyodum portiyle zorxx a gel bacım sen niye kavga ettin seninki ne yaptı önceki sayfalara bak ben anlattım:umursamaz:

okudum kuşum haklısın tabi ya benimki tamamen uyku sersemliği algısı kapanıyo bilinç yok sabah kalktığında soğukta beni oradan oraya yürüttü birbirimizi bulamadık bu sabah

ya kızlar ben en son geçen hafta perş.çalıştım cumarteside günümüzdü ama kavga edince fos oldu çalışmalara ara verdik idrar testlerinde 7 günden sonra belli olur yazıyo cuma sabahı işesem anlaşılırmı kızlar yaa

yok anacım ya bide kaçıyo ya akşamları ikidir kendimi tecavüzcü çoşkun gibi hissediyorum ya çıldırttı beni bu ay doktoru arıycam yap derse yapıcak alsanaalsanasmile

Back
X