• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Seninde ne şanssızlık olmuş bacım ya :(
Aksilik üzerine aksilik yani...
İnşallah ben de talihsizlik yaşamam gelişir yumurtalarım ve uygun zamanı yakalarız.Çok inanıyorum ve çok istiyorum.Dün nasıldım bugün nasılımm..
Bugün içimde anlamsız bir sevinç var ve çok umutluyum
zemuszemus
ewet canım gecen ay ne kadar sanssızlık varsa hepsi benim basımdaydıkaydirigubbakcemile2 .canım bu sekilde hamiş olanı cok duydum...ama ben inanıyorum senin yumurtaların istenilen kıvama gelicek.bu klomen cok etkili...ama sen şimdiden basla yinede günasırı.........ne olursa olsun hiç ihmal etme...bana doktorum tam olusmamıs dedi ama zamaından sonra olgunlasıp catladı.dediği zaman gitseydim anlıycaktım geliştiğini ve hiç bos gecirmiycektim.ümidini yitirme bak olucak.....

porticiğim ben 2 ay kullandım gelişti çatlamadı ilk ayımda 6 tane yumoşum vardı(hiç klomen kullanmadım) ama olmadı sonralarnda 2-3 tane gelişti ama olmadı 2 ayda menagon iğne kullandım bu ay moladayım yumoşlar dinlenecek bakalım hayırlısı canım inş.ilk ayda başaraı olursun kist yapsada canım adetle atıyosun onları kalmıyo doktor artık 3.gündemi başlatıyo yoksa 5.günündemi ondan sonra 11.günden itibaren 2 günde bir gidiyosun ama canım kür falan kullanma ,bu haplarla ters tepki veriyor en azından bende oldu bal çörekotu tarçın karışımı ara kanama yaptıı bende geçen ay dikkat et yediğine içtiğine

günaydınnnnnnnn kısssssssssslaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hihoyyythihoyyythihoyyyt

gününüz aydın olsunnnn
ilk mesajda benden olsunnnn kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar portakalcım benıde hamıslere yazarmısın adet tarıhmı vermıstım sana hamıleyım bende allah herkeze nasıp atsın ınsallh

tebrik ederim demetnur çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin :ecrin_bebek:

bu arada portakal benim kırmızılar geldi:tomato: tarihim 25 şubat takvime ekler misin canım..

ders028atiyedz11nh4.gif

g%C3%BCnayd%C4%B1n+kurdele+10.jpg

000ar.gif

Ocak Listemiz

kerem34gul ________ 9 Ocak
kelebek_1974 ______ 12 Ocak
gabril16____________18 Ocak
mhtpblnt___________20 Ocak
gyshnky __________ 23 Ocak
bekleyis __________ 24 Ocak
integral0027_______27 Ocak
azize1____________30 Ocak