• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

evet içip içip sarhoş olmak iyi fikirmişCADIARZU hem bu sayede ilişkide strese girmeyiz zevkini çıkarırızz ha bide adet günümüzde sarhoş olmak gerekli hamiş olmasakta aman şerefe der geçeriz:roflol:

Herkese merhaba,

Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.

Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın

0037.gif

HAMİLELERİMİZ :nazar:

hayat_77 :CüvCüv:

berrakada :CüvCüv:

sleepy80 :CüvCüv:

A&S :CüvCüv:

pembehera :CüvCüv:

zeyneparzu :CüvCüv:

madeofhonor :CüvCüv:

justing76 :CüvCüv:

eliftanerbektas :CüvCüv:

demetnur :CüvCüv:

000ar.gif

Ocak Listemiz

kerem34gul ________ 9 Ocak
A&S _______________12 Ocak
kelebek_1974 ______ 12 Ocak
madeofhonor ______ 14 Ocak
demetnur__________14 Ocak
zeyneparzu_________16 Ocak
gabril16____________18 Ocak
mhtpblnt___________20 Ocak
gyshnky __________ 23 Ocak
bekleyis __________ 24 Ocak
Tancredi__________25 Ocak
integral0027_______27 Ocak
azize1____________30 Ocak
nazz81 ___________31 Ocak
mirage1983________31 Ocak

000ar.gif

Şubat Listemiz
qusel ______________1 Şubat
hatunsultan ________2 Şubat
ayceece____________2 Şubat
eren sezen _________3 Şubat
haksever __________3 Şubat
cicvir41____________9 Şubat
Ayten35___________12 Şubat
aysen_34__________13 Şubat
skorpion74 ________14 Şubat
dilemma__________14 Şubat
zorxx____________ 16 Şubat
gonca85gonca_____19 Şubat
portakal_suyu _____21 Şubat
fairy19.gif

Kızlar Ocak listesinde mavi ile işaretlenenlere bakar mısınız keremgül ve kelebekten haber yok herkes sıradan hamile kalmış listenin başında alkisalkisalkis
justing76 ve pembehera da tarihlerini vermeden beklentilerini paylaşmışlardı.Onlarda hamile :)) Çok güzel değil mi? Kısa zamanda ne kadar çok hamilemiz oldu.

Listemiz gerçekten uğurlu hihoyyyt

İnşallah Şubata kalanlar da sıradan hamile kalır :teytey:

dilemma kafan neden rahatladı cnm oh çekmişsin :))
[/QUOT
Son iki aydır adetim gecikmeye başlamıştı ki hiç bilmeme geciktiğini .Gerçi ben mayıs ayında kürtaj olmuştum maalesef.Temmuzdan bu yana da deniyoruz.Ha olacak ha olacak derken bu ay doktorda bulduk kendimizi:1closedeyes:
Eşimle testlerden geçtik.Spermiogram normalmiş. Bende Prolaktin yüksek çıktı.İlaç verdi doktor.Bu hormonun yüksekliği yumurtlamayı ve hamile kalmayı olumsuz yönde etkiliyormuş.Ve yumurta takibine başlıyoruz.Yarın 11. gün doktora gidiyorum,bakalım.

Neden olmuyo diye kafayı yemeye az kalmıştı.En azından artık var olan sorunun biliyorum.Gerçekten kafam rahatladı.:smiley-cool:

slmm kisslaar okudugum bi haberi sizlerle paylasmak istedim,,,

Hamile kalmak için doktor doktor dolaştı çare bulamadı, ama cep telefonu her şeyi değiştirdi.

ıskoçya’da dört yıl boyunca hamile kalmaya çalışan bir kadın, cep telefonuna indirdiği bir programdaki talimatları izleyerek çocuk sahibi oldu.

Lena and Dudley Bryce çifti yıllardır hayalini kurdukları bebeklerine iPhone sayesinde kavuştu.

ıngiliz The Sun gazetesinin haberine gore, dört yıl boyunca birçok yol deneyen ancak bir türlü hamile kalmayan Lena, geçtiğimiz yıl son çare olarak iPhone’una “doğum uygulamasını” indirdi.

Lena her gün vücut sıcaklığını ölçerek cep telefonuna girdi ve söz konusu uygulama da 30 yaşındaki kadına en doğurgan olduğu tarihi söyledi.

Bu tarihte çocuk yapmayı deneyen Bryce çifti, iki ay sonra muradına erdi ve Lena hamile kaldı.

Gazete, cep telefonuna indirilen uygulamada gebe kalmak için en uygun pozisyonların hangisi olduğunun bile belirtildiğini bildirdi.

Nisan ayında hamile kalan Ukrayna doğumlu kadın geçtiğimiz günlerde de anne oldu. Lola ismi verilen minik yavru, böylece iPhone’a yüklenen bir programdaki talimatlar izlenerek dünyaya gelen ilk bebek oldu.

"AĞLAYAN BEBEK NE DEMEK ıSTıYOR?"

The Guardian gazetesinin haberine göre, iPhone geçtiğimiz hafta yeni bebek sahibi olmuş anne-babalar için de bir uygulama başlattı. Uygulamada, ebeveynlere bebeklerinin ağlama seslerinin ne anlama geldiği aktarılıyor.

Uygulamanın tasarımcıları, telefon üzerindeki mikrofondan kayıt yapan ve analizini yaptığı bu seslerin anlamını ekrana yansıtan programın doğruluk oranının yüzde 96 olduğunu söyledi.

Böyle bi kaç ay takip yaparız dedi doktor.Olmazsa rahim filmi çekilecekmişim.Artık ne gerekiyorsa yapacaz .

Doktor sana neden klomenle takip yapacak? Yumurtlamayı mı arttırıyor o ilaç?

Ben geçen ay yumurta takibi yaptırdım.Yumurtam geç olgunlaştı hatta tam anlamıyla olgunlaşmadı 15mm de kaldı,çatlatma iğnesine bile gerek duymadı.Takipden önce bana da rahim filmi demişti ama takip de gördü ki 28-29 günde adet oluyorum normalde 14.15.günde çatlaması gerekirken yumurta 22. günde bile olgunlaşmadı o ilaç yumurtaları olgunlaştırıyormuş.Tam olarak ben de bilmiyorum yumurta sayısını da arttırıyormuş heralde.Öyle olduğunu görünce rahim filmine gerek duymadı şimdilik o klomeni verdi 10 gün sonra da kontrolde göreceğiz olgunluğa göre tekrar çağıracak çatlatma iğnesi yapacak sanırım.

slmm kisslaar okudugum bi haberi sizlerle paylasmak istedim,,,

Hamile kalmak için doktor doktor dolaştı çare bulamadı, ama cep telefonu her şeyi değiştirdi.

İskoçya’da dört yıl boyunca hamile kalmaya çalışan bir kadın, cep telefonuna indirdiği bir programdaki talimatları izleyerek çocuk sahibi oldu.

Lena and Dudley Bryce çifti yıllardır hayalini kurdukları bebeklerine iPhone sayesinde kavuştu.

İngiliz The Sun gazetesinin haberine gore, dört yıl boyunca birçok yol deneyen ancak bir türlü hamile kalmayan Lena, geçtiğimiz yıl son çare olarak iPhone’una “doğum uygulamasını” indirdi.

Lena her gün vücut sıcaklığını ölçerek cep telefonuna girdi ve söz konusu uygulama da 30 yaşındaki kadına en doğurgan olduğu tarihi söyledi.

Bu tarihte çocuk yapmayı deneyen Bryce çifti, iki ay sonra muradına erdi ve Lena hamile kaldı.

Gazete, cep telefonuna indirilen uygulamada gebe kalmak için en uygun pozisyonların hangisi olduğunun bile belirtildiğini bildirdi.

Nisan ayında hamile kalan Ukrayna doğumlu kadın geçtiğimiz günlerde de anne oldu. Lola ismi verilen minik yavru, böylece iPhone’a yüklenen bir programdaki talimatlar izlenerek dünyaya gelen ilk bebek oldu.

"AĞLAYAN BEBEK NE DEMEK İSTİYOR?"

The Guardian gazetesinin haberine göre, iPhone geçtiğimiz hafta yeni bebek sahibi olmuş anne-babalar için de bir uygulama başlattı. Uygulamada, ebeveynlere bebeklerinin ağlama seslerinin ne anlama geldiği aktarılıyor.

Uygulamanın tasarımcıları, telefon üzerindeki mikrofondan kayıt yapan ve analizini yaptığı bu seslerin anlamını ekrana yansıtan programın doğruluk oranının yüzde 96 olduğunu söyledi.

Hoşgeldin cnm.Nasılsın pek görünmüyorsun eskisi gibi.Paylaşımın için teşekkürler.opuyorumnanaktan

Yok anacım yok İphone falan bi o kalmıştı zaten yapmadığımız.Ben ultrasondan başka ne eloktronik aletlere ne de hesaplayıcılara inanmıyorum,güvenmiyorum.
Olacağı varsa olur.
Çalışmalara devam
Şeniz kaydirigubbakcemile2

portalcığım canım yumurtayı geliştirmek büyütmek için veriyolar klomeni onu arkasından 18mm en uygunu 20-22 mm olduğunda çatlatma iğnesi vuruyolar

ne çok hamile kalanlar olmuş hayırlısı olsun hamişler allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi allahım inş.sıra bizede gelir amin:)))))))))))))))))))

Hoşgeldin canım.Teşekkür ederim verdiğin bilgi için :))
Sen kullandın mı hiç ?

kist yapıyormuş bazılarında inşallah bide onla uğraşmam :(

slm kızlar...porticim ben kullandım klomen'i...10 gün sonra gittim doktora...yumurtalıklarım fzla gelişmemişiti..3 gün sonra tekrar gel dedi bende rahatsızlanmıstım grip ama nasıl.....yataklardaydım gidemedim 3.gün.....doktorun dedişği gün gidemediğim için bu ay gecti artık dedim gitmedim....daha sonra bir gün bir sancı oldu bende yerlerdeydim.acilen hemen doktoruma gittim...neden gelmedin dedi.söyledim.sonra gelseydin dedi sonucta yumurtalıklarını calıstırmak için bi ilac vermiştim dedi...neticede ultrasonla baktı cift yumurtamın catladıgını söyledi.o gece yola cıkıcaktım kardesimin yemin töreni vardı hersey planlıydıCADIARZU ama doktorum dediki yola falan cıkma gün asırı ilişkiye girmen lazım şimdi zamanı dedi....ama bizim bebiş yine tutturamadı yerini...sen tutturursun inşallah güzelim...benimki belkide yumurtalıklarım 2 gün öncede catlamıs olabilirmiş.o iki günde biz şey ettiremedikdelikafadulden m,isafirler vardıda..naniknanik sana bassarılar porticim....ihmal wetme olurmu.....

slm kızlar...porticim ben kullandım klomen'i...10 gün sonra gittim doktora...yumurtalıklarım fzla gelişmemişiti..3 gün sonra tekrar gel dedi bende rahatsızlanmıstım grip ama nasıl.....yataklardaydım gidemedim 3.gün.....doktorun dedişği gün gidemediğim için bu ay gecti artık dedim gitmedim....daha sonra bir gün bir sancı oldu bende yerlerdeydim.acilen hemen doktoruma gittim...neden gelmedin dedi.söyledim.sonra gelseydin dedi sonucta yumurtalıklarını calıstırmak için bi ilac vermiştim dedi...neticede ultrasonla baktı cift yumurtamın catladıgını söyledi.o gece yola cıkıcaktım kardesimin yemin töreni vardı hersey planlıydıCADIARZU ama doktorum dediki yola falan cıkma gün asırı ilişkiye girmen lazım şimdi zamanı dedi....ama bizim bebiş yine tutturamadı yerini...sen tutturursun inşallah güzelim...benimki belkide yumurtalıklarım 2 gün öncede catlamıs olabilirmiş.o iki günde biz şey ettiremedikdelikafadulden m,isafirler vardıda..naniknanik sana bassarılar porticim....ihmal wetme olurmu.....

Seninde ne şanssızlık olmuş bacım ya :(
Aksilik üzerine aksilik yani...
İnşallah ben de talihsizlik yaşamam gelişir yumurtalarım ve uygun zamanı yakalarız.Çok inanıyorum ve çok istiyorum.Dün nasıldım bugün nasılımm..
Bugün içimde anlamsız bir sevinç var ve çok umutluyum
zemuszemus

Back
X