- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.121
Slm kızlar
slm hoşgeldin
Kızlar bİlgİnİz varsa bİrŞey danıŞıcaĞım vajİnal sıcaklık neden yÜkselİr
Mrb kızlar,
Bu sabah doktora gittim.Yumurtam çarşamba günü 15mm idi
Bugün 16 bile olmamış.
Doktor çatlatma iğnesi yapmaya gerek görmedi.
Bu ay kendi haline bırakalım ama adet gelene kadar gün aşrı ilişki olsun yine
Diğer ay adetliyken gel,ilaca başlayalım dedi.
Yani benim bu ay olması imkansız,bir dahaki aya bakacağız artık.
slm kızlar bende yeni katıldım aranıza...cok güsel olmus bu topik.bende 3 yıladır evliyim 1 senedir ugrasıyo<z kocişle ama gelmiyo bebiş.....benide ekleyin 11 ocakta hastallandım..Çok üzgünüm çoook.ama durmak yok calısmalara devam
Ah o zaman bi gelse hayırlısıyla canım.porti sıkma tatlım kendini herşeyde bir hayır vardır,zamanı gelince gelicek meleğin canım benimmm...
Aramıza hoşgeldin.Adet tarihini belirtmemişsin.Bildirirsen senide memnuniyetle eklerim listeyeslm kızlar bende yeni katıldım aranıza...cok güsel olmus bu topik.bende 3 yıladır evliyim 1 senedir ugrasıyo<z kocişle ama gelmiyo bebiş.....benide ekleyin 11 ocakta hastallandım..Çok üzgünüm çoook.ama durmak yok calısmalara devam
Adet bitince,sabahları yataktan kalkmadan her gün ölçüyorsun ve not ediyorsun.Her gün 36.2 36.6 gibi değerler çıkıyor.Ateşinin en yüksek olduğu gün yumurtalama günün oluyor.Ben buna 1-2 defa başladım sonunu getiremedim.Bence bunu yapana kadar doktora yumurta takibi yaptırmayı öner,daha kesin sonuç olur.Hem 1 yılda dolmuş,ne gerekiyorsa yaparlar.portakal bu ücut ısısı nasıl oluyo yani hastalıgının kacıncı gününden baslıyosun ateşini ölçmeye.. :)
İnşallah hepimizin bebekleri süpriz yapar bizeCANIM İNŞ.:Saruboceq: BİR SÜPRİZ YAPAR SANA BEBİŞİN HAYIRLISI OLSUN HİÇ BEBK ŞANSI OLMAYANLAR DA VAR BUNA ŞÜKÜR
iyiyim cnm napiyim aynen işte karnım ağrıdı msj gönderdi bana geliyorum dedi adetim benimde nasip cnm napalım öbür ay inşallah hepberaber hamile kalırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?