Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ben içerim cnm saat farketmes ama sen işe gitçen sen içme uykun açılır:) hem uyu yumoşların büyüsün daha çok işleri var onlarınn

tmm cnm ben alayım nöbeti ama ben korkarım yalnızzzeyvahedigeldismile neyse iyi geceler cnm

ben içerim cnm saat farketmes ama sen işe gitçen sen içme uykun açılır:) hem uyu yumoşların büyüsün daha çok işleri var onlarınn

Tamam canım sana afiyet olsun kuşum.Yumuşlarımı unutmuştum valla..
O zaman ben musadeni istiyim canım,iyi geceler diliyorum sana.Rüyanda bebişini gör

öle takılıyodum bende yatsam i. olcek zati azdaha tuvalete gitmezsem burası çok fena sel olucak neyse utandım mvalla i. geceler kızlar

kizlarr artik türkiyeye veda vakti geldi su saat itibariyle bugun gidiyorum.tatil nasil gecti anlamadim 3 haftayi yedik dönüs zamani.bir yandanda seviniyorum evimide özledim cünkü:)) cokta üzülmeyim kismetse 6 ay sonra yine burda olacagim.öpüldünüzz.

gitmek mi zor,kalmak mi??turkbayragi

Günaydın kızlar,uyanın hadi :umursamaz:

Ne duygusal bir mesaj olmuş öyle kız mafoldumben

Hayırlısıyla evine varmışsındır inşallah.

Günaydın canım. Bende dün ki yazıları okuyordum. Neler kaynatmışsınız merak ettim. Keşke bende girseydim dün canımda çok sıkkındı. Bu bebiş olayını kafamdan atamıyorum bir türlü sıyırdım gerçekten. Uyuyamıyorum regli olsamda kurtulsam şu psikolojiden. Aslında bu kadar kafaya takmazdım şimdi şu göğüs ağrım beni allak bullak etti. Offf geçsin şu günler. Ne kadar uzun geldi bu hafta bana anlatamam. Birde senin bu yumurtlama uzun sürünce şimdi acaba benimde değişmiş olabilirmi diye kafam kurcalandı. Gelecek ay kesin doktora gidicem yumurtlama takibi için. Ay iyi ki buraya üye olmuşum bu düşüncelerimi nasıl akıtırım yoksa kimseye anlatmak istemiyorum sanki bana acıyacaklarmış gibi geliyor.

Seni çok iyi anlıyorum canım,Yaşadıklarımız farklı zamanlarda ama aynı şeyler.Burada hepimizin ortak noktası bu konu.Kafandan atamazsın bu pek mümkün olmuyor ama en aza indirgemek lazım.Stres yapmadan rahat olmak lazım bu süreçte ben buna inanıyorum.Çünkü stres bize asla fayda sağlamayacağı gibi beraberinde bir çok hastalığı da davetiye çıkartıyor.Bunu unutmayalım ve süreci konuşarak birbirimize destek olarak daha rahat geçirmeye çalışalım.

Doktora gitme fikrine de kesinlikle katılıyorum.Mevsimsel değişikliklere uğramış ve kaymış olabilir yumurtlama günün. Bu ay inşallah olur ama olmazsa da önümüzdeki ay olacağını düşünüyorum.

Ama olmaz ki bak daha çok erken biraz pozitif olmalısın.Ağlamak falan,hiç olmadı.Böyle yaparak sadece kendine zarar verirsin.Bence kendini kapatmamalı aksine insanlarla iç içe olup vakit geçirmeli biraz olsun kafandaki düşüncelerden uzaklaşmalısın.

Verdiğin teselliler için teşekkür ederim. Ben bugün hiç iyi değilim. Ama düzelicem inşallah. Bazen oluyor böyle işte. Ümitsizliğe kapılıyorsun ama iyi olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…