Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Selam kızlar

Madecim ben bugün izinliyim canım 11 de kalktım :)) kıskandırmak gibi olmasın ama :))

Ya doktorda randevum vardı,doktorum hastalanmış,randevu yarına kaydı ( Biz de dışarı çıkacağız eşimle bugün pek gelemeyebilirim canım.

kız madem izinlisin çalışmada bulunsaydınız:kedi:ay bu arada benim iki gündür gafam dönüyo kızlar ara ara gelip gidiyo ya delirdim yada tansiyonum varşakkıdı

Merhaba kızlar nasılsınız bugün işallah iyiysinizdir.

Portakal doktorun rahatsızlanmış gidememişsin ben olsam kafayı yerdim ne şans ya. Çok uyuz bir durum. ınşallah yarın görüşürsün canım.

kız madem izinlisin çalışmada bulunsaydınız:kedi:ay bu arada benim iki gündür gafam dönüyo kızlar ara ara gelip gidiyo ya delirdim yada tansiyonum varşakkıdı

çalıştık ama bi sorun var ya ben faranjitimden dolayı antibiyotik kullanmıştım.sanırım mantar olacağım olacak iş mi şimdi çalışma günlerinde,napcam ben ?

tansiyon düşünce baş dönmesi olur ama sen tuzlu ayran iç,hala dönerse yavrın sinsal veriyodur zemuszemus

Kızlar ben bu ara kafayı yiyecem kesin. Dün gece uyuyamadım bu bebek meselesi beynime yapıştı kaldı. 3 gündür göğüslerimde biraz sertlik, biraz büyüme ve acı var, gece yatakta hele daha çok acıyor sanki. Göğüslerimde bu belirtiler olunca daha çok sıyırdım şimdi ellerim göğüsümde geziyorum nerdeyse acaba acaba diye diye oynattım :). Allahım bir adet zamanım gelse bukadar erken belirti olurmu canlar.

ben o yavrımı yirim yiiiiiiirrrrrr kız porti sen hankı ildesin bacım?kelebek hoşgeldin canım,defhne alohaaaa çiçeeeeem

ay sorma kelebek bende kendimi dinleyip duruyorum memeler elimdekafamçokkarıştı

ay inşallah bebek belirtileridir ama insan bazen kendini bazla kaptırıp da yaşayabiliyor onları.benim göğüslerim adet öncesinde de hiç acımadığı için anlamam göğüs acısı ne demek bilmem :)) ama daha önce okuduklarımdan göğüsler erken sinyal veriyormuş.
ben o yavrımı yirim yiiiiiiirrrrrr kız porti sen hankı ildesin bacım?kelebek hoşgeldin canım,defhne alohaaaa çiçeeeeem

Ben akdenizün en güsel yerindeyim :)) bil bakalım niresi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…