- Konu Sahibi portakal_suyu
-
hosbulduk canim sen aslen nerelisin eskisehirmi?
yok değilim skorpi kırşehirliyim eşimin görevi yüzünden eskişehirdeyiz
:)neden bacım?
canim ben cikiyorum evdekiler kiziyo sonra görüsürüz gene carsiya gidiyoruz daa
hoşgeldin mhmt benim düzenli canım diğer kızları bilmiyorum...ama düzensiz olupta hamile kalan arkadaşlarım var
canım bu tür problemlerin çözüm için zamana ihtiyacı var bence biraz sabır...dedimya aynı sorun bir çok arkadaşımda da vardı ve hamile kaldılar gayet rahat içini ferah tut sen
selam kızlar..ya bilgisayarda bi sorun olduda giremedim şimdi diğer aylardan farklı olarak neler yaptığımı yazıcam...
Bu ay günaşırı ilişki durumunu ihlal ettik ve reglin 10.gününden 17.gününe kadar hergün ve sonrasındada gün aşırı taki regl zamanına kadar ilişkiye girdik..( daha neler diyebilirsiniz ama bu ay azmetmiştik yılmadan çalıştık valla:)))
İlişki sonrası ben zaten hiç kalkmıyordum çoğu zaman sabaha kadar,bu ayda kalkmadım bacaklarımı bir süre yukarıya kaldırdım,sonrada cenin pozisyonunda yattımm...
En önemliside bu ay inanılmaz pozitiftim olucak biliyorum diyordum hep,kafayı negatiflerle doldurmamak lazımm...
umarım en kısa zamanda sizlerde yaşarsınız benim bigün bunları yazabileceğim hayal gibiydi ama oldu ,işte sabır ve hayırlısı arkadaşlar...
selam kızlar..ya bilgisayarda bi sorun olduda giremedim şimdi diğer aylardan farklı olarak neler yaptığımı yazıcam...
Bu ay günaşırı ilişki durumunu ihlal ettik ve reglin 10.gününden 17.gününe kadar hergün ve sonrasındada gün aşırı taki regl zamanına kadar ilişkiye girdik..( daha neler diyebilirsiniz ama bu ay azmetmiştik yılmadan çalıştık valla:)))
İlişki sonrası ben zaten hiç kalkmıyordum çoğu zaman sabaha kadar,bu ayda kalkmadım bacaklarımı bir süre yukarıya kaldırdım,sonrada cenin pozisyonunda yattımm...
En önemliside bu ay inanılmaz pozitiftim olucak biliyorum diyordum hep,kafayı negatiflerle doldurmamak lazımm...
umarım en kısa zamanda sizlerde yaşarsınız benim bigün bunları yazabileceğim hayal gibiydi ama oldu ,işte sabır ve hayırlısı arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?