Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

var canim subat sonunda 2 yasinda olacak seni arkadas ekliyimde resimlerini gör(benide:)) eylül.2009 dada ikinci bebegimi kaybettim 13.haftada icimde öldü,kürtajla aldilar yakinda subat mart gibi tekrar düsünüyorum kismetse.

hoşgeldin mhmt benim düzenli canım diğer kızları bilmiyorum...ama düzensiz olupta hamile kalan arkadaşlarım var

hoşbulduuk canımm benm geçip gitmeyen adet düzensizliğim var maşşşalah istesem böle olmaz her ay kafasına göre takılıoo :gitme: bebekk istiyorum ama içimde de bi koku var bebeğim olmaz die ne yapcagımı şaşırdım

evet doğum kontrol hapı vermişti kullandımmm 2 3 ay düzene girdi tekrar değişti filan hormon bozukluyundan şüphelendi flan onunla ilgli bir iki test yaptıı ama malesef yine aynı yina aynı eyvahedigeldismile benim merak ettigim böle durumlarda hamile kalma şans ne kadar oluo

Son düzenleme:
canım bu tür problemlerin çözüm için zamana ihtiyacı var bence biraz sabır...dedimya aynı sorun bir çok arkadaşımda da vardı ve hamile kaldılar gayet rahat içini ferah tut sen

selam kızlar..ya bilgisayarda bi sorun olduda giremedim şimdi diğer aylardan farklı olarak neler yaptığımı yazıcam...

Bu ay günaşırı ilişki durumunu ihlal ettik ve reglin 10.gününden 17.gününe kadar hergün ve sonrasındada gün aşırı taki regl zamanına kadar ilişkiye girdik..( daha neler diyebilirsiniz ama bu ay azmetmiştik yılmadan çalıştık valla:)))

ılişki sonrası ben zaten hiç kalkmıyordum çoğu zaman sabaha kadar,bu ayda kalkmadım bacaklarımı bir süre yukarıya kaldırdım,sonrada cenin pozisyonunda yattımm...

En önemliside bu ay inanılmaz pozitiftim olucak biliyorum diyordum hep,kafayı negatiflerle doldurmamak lazımm...

umarım en kısa zamanda sizlerde yaşarsınız benim bigün bunları yazabileceğim hayal gibiydi ama oldu ,işte sabır ve hayırlısı arkadaşlar...

ağzından bal damlıyo bacım hadi inşallaaaaaaaahaklinialirimsmile

kızlar slm bugün mafoldum hormonlara ve tsh baktırayım dedim sabh bayıldım sonra neyse yapıldı testler ve 3.82 çıktı doktor ilaç verdi kadın doğum doktoru yüksek değil dedi arada kaldım ya bilgisi olan yada tshı olan varmıı?

sleepy cnm çok sevindim hayırlısı olsun tekrar sağlıkla kucağına al inşallah cnm darısı başımıza cnmmm

selam kıslar sleepy tebrikler canım :teytey::teytey::teytey:

tamam ilk hamiş geldi arkasından bizde gidiyoruz kıslarr hayde bakalımmmmmmmmm :teytey::teytey::teytey:

çorap söküğü gibi sökülürüz inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:teytey::teytey:

avatarlarımız bebişlerimizin resimleriyle dolar inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :teytey::teytey::teytey:

ayyyyyy çok havaya girdim şimcik :dance::dance:

kıslar yarın 11 45 de randevum bakalım ne dicek doktorum
artık yeter yap lan aşıla beni dicem
aşıla kendiliğinden gelceği yok bizim eşşek sıpasının :sm_confused::sm_confused:

dua edin iyi haberlerle döneyimmmm
gelmeyen kırmıızlar gelsin artıkkk

bende yeni ay yeni umut diyeyimmmmmmmmm :sm_cool:

tebik ederim canim hayir olsun hamileligin.sagliklica kucaginada almak nasip olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…