Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

arkadaşlar ben çıktım hepinize iyi akşamlar görüşürüz byyopuyorumnanaktanzemuszemus

slm tatlim nasilsin ????
gecmisi okuyayim dedim ama oohhoo sabaha anca biter direk dalim ben en iyisi,,,,kaydirigubbakcemile3 haftasonu basim cok kalabalikti misafirlerimiz vardi,,,bide egitimle ilgili konulari arastiriyorum kocis evdeyken halledim onlarida ddim,,,oyuzden giremedim kac gundur,,,buarada aramiza erkek bi sinek kacmis sanirim ama kiskislamis arkidisler saolsunlar,,,,

hoşgeldin canım .desene hafta sonu baya yoğun geçti bu arada demet hamile .evet sineğe de gelince sağolsun aysen hemen attı neyse önemsiz bi detay bu .

evet canim ben ugruyom arada pek kimse yok napiyonuz bende yarin gene ista geliyorum

napalım canım ya bildiğin gibi işte herşey aynı evet arada mesajlarını görüyorum da denk gelemedik bi türlü.demek yarın ista bula geliyosun gel kıss ne güzel gez bakalım neresine geliceksiniz istanbulun :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…