Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

geldim portakal suyumm nasılsınn
amanda aman kim gelmiş...Hoşgeldin casperım..sizi gördüm daha iyi oldum,sen nasılsın?

günaydın portakalım hadi geldim canım ya hakikaten bu gün ii sohbet edelim bende moral sıfır bu gün canım sıkılıyo hayır olur inşallah

Günaydın kuşum.Sohbet edelim ama önce moralin neden sıfır ondan başlayalım canum :1hug:

Günaydın kuşum.Sohbet edelim ama önce moralin neden sıfır ondan başlayalım canum :1hug:[/QUOTE]

canım ya öle sine sıkkın ii bi günüm de değilim olum lu düşünemiyorum nedensiz ya offffff offffff:çok üzgünüm:

ha şöyle yaww :)) hımm ne kaynatsak acaba sabah sabah ?[/QUOTE

ne kaynatsak canım bu gün benden hayır yok beynim aklım grev yapıyo durdu kaydirigubbakcemile3
ee siz söleyin ne kaynatak :sm_confused:

Aslında çok konu var mesela yılbaşı...
Eşime hala hediye almadım ve ne alacağım konusunda fikrim de yoq
Sonra yılbaşı planı... kimlerle,nerede geçireceğiz...
Yılbaşında ne giyeceğim derdi...
Sonra gördüğüm rüyalar neye çıkacak acaba düşüncesi...

kıslar ben yılbaşında eşime kapşonlu kolsuz montlardan aldım. çok istiyordu onlardan. ama veridm bile çünkü dolaba saklamıştım bulmuş gerçi çok mutlu oldu ama bana daha almadı.... ben hamile olduğu söylediğim zaman müjde hediyesi blackberry telefon istedim belki onu alır hihihih

valla benim öle bi derdim yok evde kocamla yanlız olucağım için acaba yeşil eşortmanımı mı giysem pembeyi mi kahvarengini mi giysem diye düşünebilirim ancak kaydirigubbakcemile3rahatım yani canım sana ençok hangi kıyafetin yakışıyorsa onu giy hediye konusuna gelince en çok neye ihtiyacı varsa onu al hem güzel bi hediye olur kullandığı bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…