Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

ben de iyiyim cnm
birazdan pttye gidicem sonrasında ben de temizliğe girişiceğim

Teocum ve haktancım bugün işbaşı yaptığım için adaptasyon sorunu yaşıyorum.Sivas dönüşünde de tam olarak dinlenemedim yinede şükür.

Haktancım kolay gelsin cnm,kimler gelecek yılbaşına?

saol hayatım
izmirden ve bursadan arkadaslarımız gelicek hem yılbasında burda olcaklar artı 4 gun kalcaklar umarım guzel gecer
bu hafta annem geldi annemle bırlıkte arkadasları geldi sonrasında kuzenım annesi eşi ve çocugu geldi kalmaya onlarda gittiler bu sırada da büyük görümcem geldi ankaraya onlarıda misafir et falan derken yamuldum ben:)))))))
şimdi yatak yorgan ne varsa tekrar dan yıkanacak ütülenecek falan ancak düzene girerim

sen neden dınlenemdın canım yaaa
dünmü geldin yoksa

Yok tatlım dün değil Cuma gün geldim,her zamanki gibi pasta börek misafir ,alışveriş...vs derken dinlenemedim cnm.

seni bu sefer anlıyorum şekerim çünkü 7 aydır ağırlamadıgım kadar misafiri 4 günde agırladım:))))))))
olsun napalım artık
sizin bi planınız varmı yılbaşına?

ayy ne çok gelen gideniniz var kızlar ya:)
bize kimse gelmio yalnız kalın aman diye he he biz gezioz aşkımla

ya banada kimsecikler gelmezdi ama bi geldiler pir geldiler bana
yoksa bizde giderek asosyalleşiyoduk valla sadece sen ve ben şeklinde takılıyoduk:))))
arad adeğişiklik oluyo ama inanın kocamı ozledım yaaaaa

ya banada kimsecikler gelmezdi ama bi geldiler pir geldiler bana
yoksa bizde giderek asosyalleşiyoduk valla sadece sen ve ben şeklinde takılıyoduk:))))
arad adeğişiklik oluyo ama inanın kocamı ozledım yaaaaa

ayy kıyamamm
geçen bende gün içinde aşkımı nasıl özledim ama eve gtttim süslendim püslendim cicilerimi de giydim içime süpriz yapcamm :)
asıl süpriz aşkımdan geldi hayatım ablamlar bize gelecekmiş olur mu die
olur dedik oturduk oturduk tee 11de gittiler ortalık topla falan hal kalmadı yattım uyudum bende delikafadulden

ah canım yaaa asıl ben san akıyamam
hep böyle olur yaa bişeyi planlarsın olmaz zaten
olsun günler bitmedi sen yıne giy cicilerini :)

Sanırım kimse ilk sayfayı okumuyor :umursamaz:

seni bu sefer anlıyorum şekerim çünkü 7 aydır ağırlamadıgım kadar misafiri 4 günde agırladım:))))))))
olsun napalım artık
sizin bi planınız varmı yılbaşına?

Canım yılbaşında benim ailemle olacağız birkaç saat daha sonrasındada evimize geçeriz sanırım.Ben maddi koşullar elverseydi Termal Otele gitmek istiyordum şu koşullarda gidemeyeceğiz gibi görünüyor.İkinci planımda yakın arkadaşlarımı bizim evde toparlamaktı eşim ilk yılbaşımız istemiyorum dedi.İşte böyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…