• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

evet cnm yaa iki gundur hollandada yagiyoki normalde fazla yagmaz buralara kar ,,,ama iki gundur sabahlari disariyi seyretmeye doyamiyorum heryer bembeyaz,,,hollandalilar cok mutlu 1981 den beri sanirim yanlis bilmiyosam ilk defa bu denli beyaz gecicekmis yilbasi ,,,yilbasi denince akla hep lapa lapa yagan kar noel baba fln geliyoya bunlarda oyuzden hoslarina gitmis haber bile yapmislar hollandada yilbasini gercekten beyaz gecirmek icin buyuk firsat diye,,,normalde kar yagmayinca bunlarda yapay karla veya pamukla fln kar gorunumu veriyolar alisveris merkezlerine fln ,,,bu sene orjinal karla kutluyolar yilbasi tatilini,,,tam da bugun 2 haftalik yilbasi tatili baslamisken kar in eslik etmesi super oldu,,,

hmm çok güzel canım ya maşallah genç anne baba oluyosunuz yani alkisalkisalkis

Evet canım.Aslında daha önceden de anne olmak isterdim.Bebekleri çok seviyorum.Hatta okul öncesi öğretmenliği okumak istiyodum ama ,lisede eşit ağırlık okuduğum için o bölümü seçemiyomuşum.Sözelde okumam lazımmış. Sinir olmuştum , seçim yapmıştım üniversite sınavında, yazı gelmişti bu yüzden. :1no2::1shok:

Back