Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

ayy kıslar bu arada nem rüyamda hiç bebk görmedim heee enteresan amaCADIARZU

ayyyy ben artık üzülemiyorum bile kırmızlar geldiğindee
öle alıştıkkii onlar yokken hayat çekilmez gibi laelaelaelaelae

ayyyy gülüm benimm mafoldumben inan çok duygulandım saol tatlım. valla bu ay çok çalıştım herşeye dikkat ettim evet o yüzden çok umutluydum ama pazartesi hcg yaptırdım 0.30 çıktı ama ne zaman çatladığını bilmiyorum yumurtamın 2 günde bir bazen hergün yaptık bişeyler olmayacak biliyorum geçen ayda aynı durum oldu zaten o testi alınca o kadar üzüldüm ki bütün gün ağladım mafoldumben mafoldumben düşünmeyeyim diyorum cnm ama olmuyor sanırım 2-3 ay daha üzüleceğim ki aklım başıma gelsin ne diyim:gitme:

inşallah tatlım bu ay beklediğin haberi alırsın da bize bir hafta yazma razıyız canım yeterki sizden o ii haberi alalım :Saruboceq::1hug:

kıslarrr portakal bizim yazdıklarımızı görmesinnnnnnnnnnnnnnnn
delikafaduldendelikafadulden

ama nese artık bize torpil geçsin biz buranın kadrolu elamanıyız :roflol::roflol:

geçen ince çorap giydim evde alıştım kalın kalın dolanmaya üşüttüm tabi ama ondan olur mu canlarım yaff...

ayy yok canım ilk işim size haber vermekk olur herhaldee :sm_cool:

nese kızlar ben kendi evime geçiyorum şimdi geceye doğru girerim herhall bakalımmm

bu arada paspasımın ipi bitmek üzere yarıda kaldı
1 kilo ipi yaladı yuttu yarı yolda koydu beni :dilcikar:

tatlım nolur üzülme ayrıca ben bu ay olmuycak demiyorum yanlış anlama inşallah olucak sen olucak gözüyle bakıp nolur stres yapma diyorum biliyosun bizim tek sorunumuz stres seninde bunlrı yaşamanı istemiyorum canım inanki sen gerçekten stres yapma kafaya takma inşallah birde bakmışsın bebişin gelmiş anlamışsındır canım inşallah beni :1hug:

kıslar bişey dicem kısmayın ama beden peynir gibi akıntı geliyor üşütünce olur mu

tatlım yumurtlaman bittikten sonra o şeffaf akıntı süt beyazı rengini alır o olabilir mi acaba
ayrıca diğer akıntı gibi sünmez sadece koyu kıvamda olur
bu arada sana çok kızdım neden bu kadar erken kan tahlili yaptırdın canım ya olsa bile bu kadar erken çıkmaz ki boşuna üzdün kendini belkide bebiş vardır bebişide üzdün

gülegüle tatlım
canım çabuk ol seni bekliyoruz sohbete
sensiz olmaz çabuk gel klava:

sanslı canım nerelerdesin diziye mi daldın kız hiç sesin çıkmıyo sohbetini özledik tatlım ya

ayyy evet kislaar yaa kusura bakmayin kollama dizisi hayraniyimda bakarken dalip gitmisim simdi bittide kendime geldim,,,uzuldum bitti diye yaa ufffffffffff gel haftaya cuma gunu geeelll :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

aysencim yeterki kuzucugun gelsin gobisine de 1 hafta yazmasanda olur yeterki gelsin,,,(ay 1 haftada cok oldu ozleriz biz seni gel sunu gene 2 gun yapalim biz okis tatlim,,,)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…