- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.321
hoşbulduk gülcezimm opuyorumnanaktan
rüyaları yorumla bakalımm kaydirigubbakcemile3
tatlım inşallah hayır olur rüyan bende erkek çocuk görmenin ii olduğunu duymuştum ama canım yanlış anlamassan sana bişey diycem sen bu ay bebek işini çok takmamaya çalış olurmu çok aşırı umutlanma tabiki umutlan bekle ama kesin olucak gözüyle bakma canım bide o günleri yaşadık ve çok üzüldük seninde üzülmeni istemiyorum inşallah bebişin gelmiştir öğrendikten sonra dilediğin kadar doya doya sevin ama nolur öncesinde kafaya takma olurmu ve ben eminim sen şu anda çok ümitlisin ve kesin olucak gözüyle bakıyosun çünkü o ayları bizde yaşadık tatlım bebek rüyalarını bile çok gördük tek düşüncem üzülmemen canım inşallah beni yanlış anlamazsın inşallah bu ay senin bebişinle seviniriz tatlım bunu gönülden istiyorum öpüyorum canım seni :1hug:
inşlhh şanslımm
ayyy valla o anı düşünemiyorum bilee akannehir
herhalde uuzn bi süre tepkisiz kalırım
ayy anlayın size iki gün yazamazsam bilinki ben hamileyim kaydirigubbakcemile3
gelmesin kırmıızalr gelsin bebişlerrklava:
ayyyy gülüm benimm mafoldumben inan çok duygulandım saol tatlım. valla bu ay çok çalıştım herşeye dikkat ettim evet o yüzden çok umutluydum ama pazartesi hcg yaptırdım 0.30 çıktı ama ne zaman çatladığını bilmiyorum yumurtamın 2 günde bir bazen hergün yaptık bişeyler olmayacak biliyorum geçen ayda aynı durum oldu zaten o testi alınca o kadar üzüldüm ki bütün gün ağladım mafoldumben mafoldumben düşünmeyeyim diyorum cnm ama olmuyor sanırım 2-3 ay daha üzüleceğim ki aklım başıma gelsin ne diyim:gitme:
kıslar bişey dicem kısmayın ama beden peynir gibi akıntı geliyor üşütünce olur mu
ayy yok canım ilk işim size haber vermekk olur herhaldee :sm_cool:
nese kızlar ben kendi evime geçiyorum şimdi geceye doğru girerim herhall bakalımmm
bu arada paspasımın ipi bitmek üzere yarıda kaldı
1 kilo ipi yaladı yuttu yarı yolda koydu beni :dilcikar:
kıslarrr portakal bizim yazdıklarımızı görmesinnnnnnnnnnnnnnnn
delikafaduldendelikafadulden
ama nese artık bize torpil geçsin biz buranın kadrolu elamanıyız :roflol::roflol:
sanslı canım nerelerdesin diziye mi daldın kız hiç sesin çıkmıyo sohbetini özledik tatlım ya
ayyy evet kislaar yaa kusura bakmayin kollama dizisi hayraniyimda bakarken dalip gitmisim simdi bittide kendime geldim,,,uzuldum bitti diye yaa ufffffffffff gel haftaya cuma gunu geeelll :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Selammmm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?