• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

arkadaşlar birşey soracağım klomen verdi bugün doktorum klomen kullanan varmı.. bende sorun yok eşimde sperm sayısı az 3 ay deneyelim dedi zaman kaybımı dersiniz. aşılamada ısrarmı etmeliyim. kafam karıştı. fikrinizi öğrenebilirmiyim

selam kızlarr evi süpür sil toz al bulaşık yıka dolabı sil tuvalet banyo yıka akannehir
şimdide çamaşırların çıkmasını bekliyorum sonra tüllerimi yıkatıcam ve işim son bulucak inşallahh sositososito

kıssss berrakkk ne gördün bakemmmmm ayy çokkk merak ettimmmmmmmm delikafadulden

arkadaşlar birşey soracağım klomen verdi bugün doktorum klomen kullanan varmı.. bende sorun yok eşimde sperm sayısı az 3 ay deneyelim dedi zaman kaybımı dersiniz. aşılamada ısrarmı etmeliyim. kafam karıştı. fikrinizi öğrenebilirmiyim

tatlım bu konuda benim de hiç bi bilgim yok malesef ama sana tavsiyem eşine sperm kalitesini arttıracak şeyler denesen mesela keçi boynuzu kürü opuyorumnanaktan

selam kızlarr evi süpür sil toz al bulaşık yıka dolabı sil tuvalet banyo yıka akannehir
şimdide çamaşırların çıkmasını bekliyorum sonra tüllerimi yıkatıcam ve işim son bulucak inşallahh sositososito

kıssss berrakkk ne gördün bakemmmmm ayy çokkk merak ettimmmmmmmm delikafadulden

ellerine sağlık kolay gelsin canım hoşgeldin :1hug:

selamm gül naber canım

ayy kıslar bende rüyamda kuuz gördüm bir sürü eşim bana sen bunları bekle diyo
görseniz ufacıklar yaa çok şirinlerdi

sonra bi baktım tabirlere
hepsi erkek çocuğa ve hayırlı evlada delalettir diyo delikafadulden

selamm gül naber canım

ayy kıslar bende rüyamda kuuz gördüm bir sürü eşim bana sen bunları bekle diyo
görseniz ufacıklar yaa çok şirinlerdi

sonra bi baktım tabirlere
hepsi erkek çocuğa ve hayırlı evlada delalettir diyo delikafadulden

ne olsun tatlım ya bende bu gün çamaşırlarla uğraşıyrum 4 makina çamaşırım var bu gün yıkanıyo ve gene çamaşırla uğraşıyorum dolabımı düzenliycem offffffff işler çok yani :1shok:kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
kıss o kadar ne biriktiriyon öleeee akannehir
havada kötü zati kurumuyo çamşrlar içerde kuruyom hıcık oluyommm

dolap düznelemsini çok severim geleyimmi kıss yerimseniben

kıss o kadar ne biriktiriyon öleeee akannehir
havada kötü zati kurumuyo çamşrlar içerde kuruyom hıcık oluyommm

dolap düznelemsini çok severim geleyimmi kıss yerimseniben

tatlım biriktirmek değil nevresimleri değiştirdim havlular renkli beyaz da ayrımı olunca o kadar oldu :sm_confused:
evet yardıma gelebilirsin hadi atla süpürgene kaydirigubbakcemile4

ayy çamaşır bende yıkıcamm ama kurumuyo :)
artık yarın yıkarım evimin tozunu falan alayım güzelce öyle asayım çamaşırları çamaşırlıkta kurutuyorumda evin içinde

Back