• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

off ya halım mahvolmuş kızlar halı örtüleri vardır bilirmisiniz düğünümde bikaç tane hediye geldi kilim desenli olur genelde ben hiç sevmem onları köyevi gibi oluyor diye ama halım shaggy oldugu için mecburen serdim silkeleyeyim diye bir kaldırdım halıörtüsünü tüyleri halıma yapışmış siyah siyah nasıl cnm sıkıldı

casper ım yemek odamın resmini koymuştuım salon takımını daha önce koymuştum hangisini kastettin anlamadım ama güzel yorumların için tesekkür ederim cnm

canım bende de aynı sorun vardı halım açıkrenk 3 günde bi bez alimde halı siliyodum oturma odamın halısı
sonra bende üstüne odama uygun pembe bi polar koyuyodum iyi oluyodu ama her defasında onu kaldır sirkele tekrar ser gıcık oluyodum
en sonunda kaldırdım o halıyı geçen kış başka aldım rahat ettim resmne kafam rahatladı kaydirigubbakcemile3

polar ben de kullandım ama aferdesin küçük kıllar saçlar filan üzerine yapışıyordu sinir etti beni
halı örütsü bu yönden rahattı üzerinde pislik tutmuyordu ama dedğim gibi tüylerini dökmüş spürdüm cok şükür gecti ama sonuçta shagy halı muhakkak halının tüylerinin içine o örtünün tüylerinden girmiştir:(

taze sıkılmış portakal suyum topiğimiz hayırlı olsun bakalım. evet listemiz nerde alışkanlık olmuş liste isterizzz

Back