Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

haktan teşekkür ederim açıklaman için. kızlar konudan konuya atlıyorum ama bi rüya gördüm birisi yorumlasın istiyorum kimseye yorumlatamadım aranızda yorum yapabilen var mıdır acep

smasakcım şimdi bu fırfırak üstü kat kat tülden oluşan el kadar bi don canım:)alıyosun kocişe huhuuuuuuuu yakala beniiiiiiii yapıyosun,sen sağ ben selamet:)aysencim şiddetle tavsiye ediyorum almalısın:)casper allah bir yastıkta kocatsın canım

haktan teşekkür ederim açıklaman için. kızlar konudan konuya atlıyorum ama bi rüya gördüm birisi yorumlasın istiyorum kimseye yorumlatamadım aranızda yorum yapabilen var mıdır acep

canım benım rıca ederım
sen anlat ben az bıraz yorum yaparım aileden kalma alışkanlık olarak:hulya:

madecim bende var canım ama bu anlatılan gibi kat kat değil kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kırmıız var pembe var siyah var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama aslında bunlara gerek de yok yania am :kedi:
benim daha çok hoşuma gidiyo şıngır mıngır kaydirigubbakcemile3

canım benım rıca ederım
sen anlat ben az bıraz yorum yaparım aileden kalma alışkanlık olarak:hulya:

canım iki tane aslan yavrusu gördüm daha bebekler öyle güzeller ki onları besliyordum ikisi de benimle oynuyorlardı bi tanesi bacaklarıma sarılmıştı bitanesi de boynuma öyle yalıyorlardı. çok mutlu uyandım bu rüyayı görünce. yorumlarsan çok sevinirim.

canım aslan güçtür biliyosun sen güçlü bi insansın ve bana kalırsa 2 tane güzel başarı seni bekliyo,hayatında 2 güzel müjde sana çok yakın bence peşpeşe güzelliklee yaşicaksın,eger mutlu uyandıysanda bu süper bişey yakın zamanda yaşayacagın mutlulugun provasını yapmıssın:)))
herşey çok guzl olcak...
nacizane yorumum bu

samsakcım işte anlaaa geceleri giyilir geceliğin fantastik olanııı
evlenmeden öncede alınırrr :hulya:
onu giyince kocişler yapışırr
anacımm daha ne kadar açık anlatayım bilemedim ki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet canım sal gitsin tarafım ben kaydirigubbakcemile3

ayy bi sürü iş geldi yazamadım sizee
fotolarıma bakıp yorum yapan arkadaşlarım çook saolunnn
ayy hayırdır inşş bende rüyamdaa Kabe'ye gitmiştimm hoş bundan hayırlı rüya olamazz Allah'ım nasip etsin oraları görmeyiii

canım bu yorumun beni bikere daha mutlu etti allahta seni mutlu etsin inşallah.

arkadaşım kocişimin daha fazla yapışmasına ihtiyacım yok zaten. yapışık halde yaşıyor bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…