Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

portakalım topicin hayırlı olsun
aklınla bin yaşa valla bende bugün artık kk ya girmicem diye karar almıştım aysen34 haber verdiği topiği
süper olmuş sohbet ederiz ama bebk diyede kafayı yemeyiz

Hoşgeldin canım.Tahmin etmiştim gelmeyeceğini ama buraya hep gel.

Kızlar burada belirti,hamilelik,kaç gün kaldı gibi sorular sormuyoruz vs. konuşmuyoruz hamile kaldığımızda pat diye söyleyip sevincimizi paylaşıyoruz ve muhabbetimize devam ediyoruz...

tmm tatlım gülegüle neyse gene işten kaytarıyorsun ama neyse (bekçilikten)
hadi bu seferlik görmezden geliyoruz lülülülülülü:1hug:

Balıklarımdan biri mantar oldu, japonesburgerim benim. mafoldumben Ayrı yere aldım onu.ılacı da kalmamıştı.Kocişim unutmazda alır bugün inşallah.

Portakal suyu geldim ben canımi görmemişsin sen beni. kaydirigubbakcemile3

haklısın portakalım merak edilen durumlar varsa gerekli sayfalarda cevabını bulsun
burda hiç strese girmeyelim
ya başarabilecekmiyiz acabadelikafaduldendelikafadulden

kızlar malum ben doğudayım buralar karışık eşim beni memlekete göndermek istiyor çok üzülüyorum çünkü o kadar çok dişimi sıkmışım ki geçen günkü tatsız olayda dolgumun yarısı düştü ben gitmek istemiyorum aklım onda kalacak bi yandanda o beni düşünmekten kendini koruyamaz gibi geliyor siz olsanız ne yapardınız

ya kızlar kilolarınız ne durumda ben diyete başlamak istiyorum benim boyum 163 kilom 58 oldu:mymeka:kendime çok kızıyorum ne oldu bana böyle siz nelere dikkat ediyosunuz

tatlım çok zor bi durum ama bence eşin için git dediğingibi aklı sende kalmazsa daha dikkatli olur canım genede sen bilirsin gerçekten Allah yardımcımız olsun ya :çok üzgünüm:

tatlım çok zor bi durum ama bence eşin için git dediğingibi aklı sende kalmazsa daha dikkatli olur canım genede sen bilirsin gerçekten Allah yardımcımız olsun ya :çok üzgünüm:

canım Allah razı olsun aklınıza geldikçe bütün asker ve polisler için dua edin olurmu

a&s nerdesiniz canım eşin askermi yoksa polis mi

canım eşim polis ağrıdayız ilçesinde

ya kızlar kilolarınız ne durumda ben diyete başlamak istiyorum benim boyum 163 kilom 58 oldu:mymeka:kendime çok kızıyorum ne oldu bana böyle siz nelere dikkat ediyosunuz

Ben gelinlik için zayıflamıştım canım. kaydirigubbakcemile3 Sonra fazla zayıflamşım , gelinlik biraz bol oldu . kaydirigubbakcemile3 k-flakes kullanıyodum.Ama 2 öğün ondan bi öğün normal şeyler. Tabi hiç ekmek yemedim.Hala da normal ekmek yemiyorum. kaydirigubbakcemile3

naz beğendinmi tatlım yeni avatarımı ve yazımısengözlerimebaksanab
napiim herkese sordum kimse bi fikir vermedi bende kendimce saçmaladım işte lülülülülülülülülülülülü
malum kafayı yedikya lülülülülülü

anammmmm 5 dk kalktımm ne kadar soru sormuşsunuzz
tamam başka konular dediktee bu kadar demedik önce biri sorsun sonra biri kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

adaşım önce san cevap verim aslında verilcek cevapta yok aynı durumları yaşadığımız için
ama ben olsam gidemzdim senin gibi ama eğer aklı sende kalıyosa git biraz kafa dinlersin

balıklara gelince benim kuşumda bizim akvaryumun önünde geziyo bi gün suya düşmütü yakalıycam diekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3allahtan zamnında gördük yoksa balık uğruna canından olacaktı benim canım çikom :1shok:

bekçiliğime gelince bak ben güvenlik görevlisydime vlenemden önce eeee eşimde malum meslek
benden daha ii bekçimi olurhihoyyyt
gözüm arkada değil bacım sizler varısnızvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…