Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

alın size bi konu biliyosunuz yeni taşındım kombim cuma günü bağlandı gece bi kalktık oda ne içerisi gaz dolmuş allahtan odamızın kapısı kapalıydı.
verilmiş sadakamız vardı şimdi problemin halledilmesini bekleyeceğiz

alın size bi konu biliyosunuz yeni taşındım kombim cuma günü bağlandı gece bi kalktık oda ne içerisi gaz dolmuş allahtan odamızın kapısı kapalıydı.
verilmiş sadakamız vardı şimdi problemin halledilmesini bekleyeceğiz

kızzzz anammmmm dikkat edin valla verilmiş sadakanız varmış gerçekten allah korumuş sizi biz böyle durumlar için mutfağın kapısını her gece yatmadan önce kapatıyoruz kombi mutfakta da :sm_confused:

bende ısınamıyom hiçç herkes ilk ayarda yakıyo ben 3 de
ama yok donuyom kat kat giyiniyom
annem diyoki senin kanın donmuş kaydirigubbakcemile3

kızzzz anammmmm dikkat edin valla verilmiş sadakanız varmış gerçekten allah korumuş sizi biz böyle durumlar için mutfağın kapısını her gece yatmadan önce kapatıyoruz kombi mutfakta da :sm_confused:

bizimkide mutfakta canım ama benim dolabım çift kapılı sığmayınca kapıyı söktük başka türlü olmuyodu
sorma canımya içerde kombimi olur çok sinir bozucu ilk defa içerde olan bi evde oturuyorum diğerleri hep balkondaydı

portakalım topicin hayırlı olsun
aklınla bin yaşa valla bende bugün artık kk ya girmicem diye karar almıştım aysen34 haber verdiği topiği
süper olmuş sohbet ederiz ama bebk diyede kafayı yemeyiz

kızlar yanlız sizden rica ediyorum sadece topikten değil kafamızdanda atalım bebek fikrini
neyse şimdi yeni topiğimizde yeni konulardan konuşalım

gülüm gel senle bi şey daha yapalım avatarımızdaki cümleyi silelim başka not yazalım:jeyyar:

valla çok ii oldu bu topik diğer yerlere hiç uğramıycam artık
(dikkat ederseniz ismini bile anmıyorum)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben geldimmmmm. Ya benim kedim çok yaramaz, balıklarıma saldırıyo bu aralar.Ne yapsam uzaklaşmıyo.Deli mi nedir anlamadım. Bu konulardan anlayan bana bi yol göstersin. kaydirigubbakcemile3

kıslar ben bi kalkıyom eşim gelir şimdi pilavımıda pişirim zemuszemus
belki sonrada alışverişe giderim kafa dağıtmak için kaydirigubbakcemile2

ama yinede burdayımm
biliyosunuz gül portakal ben topik bekçisiyiz kaydirigubbakcemile3
gecede skorpşon nöbeti devralıyo sositososito

Back