Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

tatlım siz çalışıyosunuz ama zaten işlerde yeteri kadar yoruluyorsunuz bu normal yani sende evde otursaydın eminim sende yapardın tatlım :1hug:

kız bi yerini çimdikle valla nazarım değecek. maşallah da dedim. ev işleri konusunda kendime pek güvenim yok ama senin süratine hayran kaldım

güle güle kerem kolay gelsin ..
ayşe zorla kendini cnm ye birşeyler.
samsakçık bende yaparım ama 4 saatte yetiştiremem şahsen :) yani aynı sayılırız kocalarda iş yok demek akşam gelsin napçam bak onakaydirigubbakcemile3
portakalımmmmmmmm günaydın cnmm

Dün eşim bütün gün annesindeydi,aramız iyi orada zaman geçirmesini ben istedim.
Tv de doktorlarla ilgili bir program varmış ve onu izliyorlarmış.
Belki görmüşsünüzdür ben bilmiyorum,bebek isteyip de olmayanlar arıyorlarmış.
Eşimde annesine dönmüş demiş ki;anne bizimde olmuyor demiş..
Kayınvalidem de ben tahmin ediyordum zaten demiş.
Bana söylemiyor,söylese ben onu doktora götürürüm demiş benim için (sanki ben doktora gitmeyi bilmiyorum,sanki sorunlu benim,sanki o götürünce doğutturcak doktor beni... )
Eşimde demiş biz doktora gittik,ikimizde muayene olduk,bir sorun yok ama nerdeyse 1 yıl olcak olmuyor demiş.
Dün akşam bana bunu söyledi eşim,anneme söyledim dedi..
Bi anda yıkıldım,moralim bozuldu...
Ben kendi anneme bile söyleyememişken,kayınvalidem biliyor...
Kayıvalidemle aramız iyi çok sık görüşüyoruz,bir araya geldik mi de kahve sigara derken ,çok sohbet ederiz.Şimdi bi fırsatını bulup ya da muhabbet arasında bi an bana konuyu açmam için zarf atacaktır.
Ne kadar iyi olsak da sonuç da kaynana...
Kimse kimsenin kafasından geçenleri bilemez.
Bu durum karşısında ne demeliyim,ne yapmalıyım,nasıl davranmalıyım bilmiyorum?
Eşime de çok kızgınım(küs değiliz ) ama her aklıma geldiğinde neden söyledin diye sormak istiyorum..

portakalım biraz sakinleş ama neden söylediğini de sor. seni kırdıysa bu durum duygularını ifade et sakin bi dille. tabi bence...

ya cnm eşin biraz saçma birşey yapmış kusura bakma seni üzmek yada sinirlendirmek değil yani sizin bir sorununuz olsa zaten tmm duymaları gerekirdi ama bir sorun yokken olmuyo demek banada gıcık geliyo çünkü aynı şeyler bizdede var sanki sorumlu sadece kadınmış gibi bir imaj yaratılıyo çok ilginç.
cnm alıcan kahveni sigaranı:) suratına üfleyerek anne geçen konuşmuşsunuz ama biz doktora gittik herhangi bir sebep yok sadace psikolojik diceksin geçiceksin öyle çok takıyormuş gibide davranma rahat ol.

canlar ben çıkıyorum. yemek yemem lazım 12 gündür tekbir lokma ağzıma alamadım halsizlikten ölcem.sonra görüşürüz

buarada kaynananla olan diyaloğuna bayıldım bende olmadığı için o yüzden şanslısın cnm rahat rahat açıklayabilrisin.

Zaten anneler hiç bi zaman kendi çocuklarında aramazlar sorunları.klava: Zorxx'in dediği gibi alıcaksın kahveni sigaranı ( sigara sağlığa zararlıdır! ) psikolojik olarak olmuyo diyceksin.Yoksa hiç bi sağlık problemimiz yok bizim diyceksin. :1hug:

Ya evet doğuran kadın olduğu için,olmayınca da bunu kadına yüklüyorlar.
Eşime de bi yerde kıyamıyorum,bu konuyu bi erkekle konuşamaz,benim kaynanam olsa da onun annesi !
Ben yine burada konuşuyorum herşeyi.. ama eşime de her fırsatta sorup,söylediğine pişman etmek istiyorum ama ne desem ne yapsam söylemiş artık,kaynanam özel bişeyimizi öğrendi bunu kafamdan atamıyorum (

zorxxcum evet aramızdaki diyalog iyi,ilk başlarda yanımda sigara içirtmem falan diyodu ama benimle baş edemedi(biraz dik kafalıyım da) ben güldüm geçtim,kendi annem babam biliyor,annemin yanında içiyorum,sen de benim annem değil misin dedim öyle öyle iyi olan muhabbete sigarayı da ekledik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…