- Konu Sahibi portakal_suyu
günaydın tatlım hoşbulduk
ben temizlik yapıyordum yoksa seni hiç yanlız birakırmıydım canım ya
bilirim birakmazsin tabi cnm benim kizlar gebelik topicleri birlesmis haberiniz varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın tatlım hoşbulduk
ben temizlik yapıyordum yoksa seni hiç yanlız birakırmıydım canım ya
slm kizlar ayda yilda bi erken kalktim geldim ama kimsecikler yoktu ya gunaydinlar olsun hosgeldiniz nasilsiniz
bilirim birakmazsin tabi cnm benim kizlar gebelik topicleri birlesmis haberiniz varmi
aysellim-le azizenin topikleri cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...da-cift-cizgiyi-gormek-isteyenler-buraya.html
sizlere de günaydın kızlar ya bugün geciktiniz uykucular neredesiniz. valla bi yığın işim var ama buradan ayrılıp başka işlere bakamıyorum
tatlım birleşmemiş sadece sayfalar iyice çoğalınca sorun yaptığı için site yetkilileri oaraya taşımış ama aysellimin topiği bu sadece :sm_confused:
ne uykucusu tatlım ya ben temizlik yapıpta geldim buraya daha birsürü işim var ama ben hala burdayım mafoldumben
allahtan misafirler akşama gelicek gerçi zaten akşam gelicekler diye bende bu kadar rahat oturuyorum
himmm oylemi bana ole dediler yaw neyse zemuszemus
canım yardıma ihtiyacın varsa gelelim:)
kim dedi tatlım :uhm:
neyse dediğin gibi önemli değil :sm_confused:
eee senin işin yok galiba hadi bana gel hem sohbet ederiz hemde yardım edersin olurmu :jeyyar:
sen cagirirsinsa ben gelmem mi ya ama agir isler yaptirma bana olurmu bugun belimde birz agri var da:kedi:
bak gelirsek gitmeyiz ama... sonra başına dert alma.
neyse kızlar ben işlerime tekrar kalkıyorum artık her fırsatta ara ara gelmeye çalışırım
öpüyorum sizi .:))
ne yaptin kiz bize yoksa beraber mi yapcaz