Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

slm kizlar ayda yilda bi erken kalktim geldim ama kimsecikler yoktu ya gunaydinlar olsun hosgeldiniz nasilsiniz

Hayırdır bebişkom erken kalkmanı neye borçluyuz?
Günaydın mesajını aldım,daha yeni geçmişten geliyorum :))
İnşallah güzel bir gün olur...
Ben çok yorgunum,şimdi klavyenin üstünde kıvrılıp uyucam o derece uykum var.
mirmirmirmir

Sen nasılsın?

sizlere de günaydın kızlar ya bugün geciktiniz uykucular neredesiniz. valla bi yığın işim var ama buradan ayrılıp başka işlere bakamıyorum

sizlere de günaydın kızlar ya bugün geciktiniz uykucular neredesiniz. valla bi yığın işim var ama buradan ayrılıp başka işlere bakamıyorum

ne uykucusu tatlım ya ben temizlik yapıpta geldim buraya daha birsürü işim var ama ben hala burdayım mafoldumben
allahtan misafirler akşama gelicek gerçi zaten akşam gelicekler diye bende bu kadar rahat oturuyorum

kim dedi tatlım :uhm:
neyse dediğin gibi önemli değil :sm_confused:
eee senin işin yok galiba hadi bana gel hem sohbet ederiz hemde yardım edersin olurmu :jeyyar:

sen cagirirsinsa ben gelmem mi ya ama agir isler yaptirma bana olurmu bugun belimde birz agri var da:kedi:

ne yaptin kiz bize yoksa beraber mi yapcaz

tatlım temizlik yaptım
peynirli gül böreği
poça
tarçınlı kurabiye
içli köfte
patatesli rulo pasta
karamelli etimek tatlısı ama üzerine soslar yapıyorum süper oluyo
menü bunlar kesin karar verdim
allahtan içli köfte buzlukta hazır annem yanıma geldiğinde yapmıştı:1hug:senağlama
bunları yapıcaz kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…