Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

aman kıslarr yaaaa temizlik yapmam lazım
hemde epilasyonda yapmam lazım malum perşembe doktora gidicem ama hemen aklınıza kötü yerler gelmesin bakam :roflol::roflol::roflol:
bacaklar için :1rolleyes:

hoşgeldin canım,nasılsın?
kizlar buraya topigi tasidik ama bakiyorumda hepiniz yinede hamilelik topiklerinde geziniyorsunuz.ee ne anlami kaldi buraya gelmemiszin??

Ya sorma hergün aynı şeyi yaşıyorum.gelen selam verip hamilelik topiklerinde bende peşlerinden gidiyorum.Herkes yine listelerde klava: Madem istiyorsunuz yine yapalım kendi listemizi yeterki ayrılmayalım.Ben sadece bugün madenin peşinden gittim sonrada bayankarasuyu görünce iki sohbet edim dedim öyle yani skorpi ama sen çek bu hatunların kulaklarını

sizin konuşcağınız yok kıslarrr ben de bi
yakam gelem

Konuşuyoz ya kıs yapar durursun epilasyonu perşembeye çok daha.
Bende aldım randevu perşembe gideceğim.zor bela alabildim randevular dolmuş.ne yaptım ettim araya sıkıştırdılar birde bir ahfat boyunca hiç boş günü yokmuş,dedim bir ay boşa gidecek,gelmem lazım.Bakalım yakalayabilecekmiyiz yumurtayı

ya kıslar ben burada birini yakaldımmı gitmiyom başka yere ama geliyom çoğu zaman bomboş bende gidiyom

canım zaten buraya kimler giriyo belli
gül ben porti zor made mısra berrak
yani diğerleri bi selam verip kaçıyolar akannehir

bende anlamadım bişi listeye yapsakda rabet mi olsakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anacım o zamnda bizi sohbet topiğinde atarlar yaaaa:roflol::roflol:

kıs yarın yapacam mecbur o zmaan kalıyo anca emme benim bacaklar alındığı 2 gün tavuk bacağı gibi kırmızı noktalar oluyo
hassasmıyım neyimmm sırnaşık şey

canım hadi bakalım perşembeye ikimizde ii şeler duyup gelelim
sata kaçta
benimki 1145 hihoyyyt

bişeyler düşünmek lazım taşınsak mı yoksa gebelik topiğine? burada liste olmaz olsa da yine hep boş olur çünkü forumun ta neresinde hani derler ya şeytanın bile.... :)

benim 2.5 da canım randevum ben inşallah kaçırmamış oluruz diye ümit ediyorum 13. gün olacak. birde o güne kadar çalışma yapmalı mıyım yapmamalı mıyım ay bayılcam artık çalışmalardan gınah geldi akannehir

kıss görmedim ben :kedi:

bacım aynı başlık altında toplanalım yine
yani bebk fikri bizi delirtmeden gelsin şu bebişler dedik burda toplandık

:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…