Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

Ortak sorunumuz en büyük mutsuzluğum,bi neden arıyorum ve bulamıyorum
Babamı çok özlüyorum ve özlemim hiç dinmiyor,içimdeki acı sönmüyor...
Başka bir neden yok aslında ama bu iki neden de hayata boş bakmama büyük bir neden aslında..

Herşey çok monoton...keyifsiz

tatlım diycek hiçbişey bulamıyorum ama böle kendimize eziyet ederek hiç bişeyi değiştiremiycez biraz olumlu düşün canım biliyorum gerçekten kolay değil ama sonuçta hayat devam ediyo canım bunu yapmak zorundasın senin ehliyetin varmı eğer yoksa hemen bi kursa kayıt yaptır tatlım en azından biraz unutturur sana bazı şeyleri kafan dağılır yada yapıcak başka şeyler bul canım ya olmaz ama böyle :1hug:

Zaten çalışıyorum canım,yapılacak daha ne bulabilirim ki...

Her zaman böyle olumsuz değilim aksine hep olumlu bakarım pozitif düşünür ve çevreme öyle yansıtırım ama bazen olmuyor işte...

Doktora bu çarşamba gitmeyi düşünüyorum,gidemezsem haftaya perşembe giderim hatta haftaya daha iyi olur ovulasyon yaklaşmış olur.Sen özelden yaz bana sorunu?

Desteğin içinde sağol canım :1hug:

hoşbulduk çiçeeeeeeem hayırdır bacım ne oldu sana?gelenler gelmiş zaar?bende de gitmiyo hiç aslına bakarsan deliliğe vurdum artıkya kızlar bu volasyonu nasıl hesaplıyosunuz?

26 yada 27 en fazla 28 olmuştur

canım diyelim ki bu ayın 1 de adet oldun ve genelde adet döngün 28 gün sürüyor yani bidahaki adet tarihin ayın 28 zi şimdi birdahaki tahmini adet tarihinden geriye doğru sayıyorsun ve 14 cü gün ovulasyon günün yani ayın 15 şi eğer anlamadıysan bana son adet tarihini söyle ben bi bakim sana gününü söylerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…