Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

sağolun kızlar amin
ya eşim göreve gidiyo bende evde yanlız kalmamak için annemlere gidecem sonra o da izine ayrılıp gelicek ama bir ay sonra gelicek mecburiyetten ayrılıyoruz yani kızlar

sağolun kızlar amin
ya eşim göreve gidiyo bende evde yanlız kalmamak için annemlere gidecem sonra o da izine ayrılıp gelicek ama bir ay sonra gelicek mecburiyetten ayrılıyoruz yani kızlar

ayy eşinde göreve gidiosa ii bari canm hemen biter görevi gelir yanınaa hem sende annende kalmış olursun ne güzell bende gitsem kalsam ahh ahh

evet canım ölede bebişim olsaydı daha güçlü olurdum hayırlısı canım ya birde sizlerle de görüşemiycem özliycem neyse hayırlısı diyelim eee yılbaşında sen neler yapıyosun

canm moral bozmak yok tamamm mıı
aşkımla evde olcaktık canmm annem size gelsek dedi olur dedim bende gelirlerse kayınvalidemleride çağırırım akşam beraber yemek yeriz gerisi de oturmaca olarak devam eder normal bi günden pek de farkı yok :)))

yok canım ya hiçbi özelliği kalmaz ki bir ay sonra neyse canım hayırlısı böyledir belkide inşallah bu ay istediğimiz olmuştur da ona seviniriz bari:Saruboceq:

kalmz olur mu canmm yaa o da ayrı bi özel olur bitanemm
eveett belki de bebişle beklersin kocacınıı ayy o zaman günler temelli geçmez be tatlımm

canm moral bozmak yok tamamm mıı
aşkımla evde olcaktık canmm annem size gelsek dedi olur dedim bende gelirlerse kayınvalidemleride çağırırım akşam beraber yemek yeriz gerisi de oturmaca olarak devam eder normal bi günden pek de farkı yok :)))

anladım tatlım neyse en azından aileni mutlu etmiş olursun onlar gittikten sonra da siz başbaşa kutlama yparsınız :kedi::1hug:

inş.gülüm dileğin olur sanada moral olur gerçekten
ama sayılı günler çabuk geçer üzme tatlı canını

kalmz olur mu canmm yaa o da ayrı bi özel olur bitanemm
eveett belki de bebişle beklersin kocacınıı ayy o zaman günler temelli geçmez be tatlımm

inşllah öle olur canım ya en azından günlerim mutlu geçer allahım inşallah gönlümüze göre verir canım ya :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inş.gülüm dileğin olur sanada moral olur gerçekten
ama sayılı günler çabuk geçer üzme tatlı canını

inşallah tatlım ama yok canım ya üzülüyoruzda ama çocuk değiliz kabulleniyoruz alışıyoruz zaten annemler kaynanamlarda olucağım için ii geçer onları da özledim zaten birde ii haber verebilseydim süper olucaktı yani ayırlı canım ya çok şükür halimize :Saruboceq:

inşllah öle olur canım ya en azından günlerim mutlu geçer allahım inşallah gönlümüze göre verir canım ya :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşş canmm ama ne olursa olsn üzülmek yok tamam mıı belki bebiş daha sonra tanışmak ister taptalı annesiyle tamam mı canmm

canım yaparsın ya yemekten kolay ne var düşün iki annenlerde en çok neyi seviyorsa ona göre bişeyler yaparsın tek düşüncen o olsun canım benim yaa allah başka düşünce vermesin :Saruboceq::1hug:

ya ya yemekten kolay ne var demesi kolay misafir gelce zaman elim ayağıma dolanıo benmm:çok üzgünüm:

Back