Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

ya ya yemekten kolay ne var demesi kolay misafir gelce zaman elim ayağıma dolanıo benmm:çok üzgünüm:

kıss ben alışkınım yemek misafir felan ondan dedim tmm ben sana yaprak sarması yaparım birde börek gel al üzülme bu kadar evlenmeyi biliyon elin ayağına dolaşmıyo da yemek yapınca mı elin ayağına dolaşıyo:mymeka:

aaa şamaroğlanı yaptın beni canm yaa :)))
evlenirken böyle stres olmuyodum ki canmm aaa :))))
yaprak sarma benmde aklımda var bakalım vakit olursa yaparmm

topik eski neşeli günlerini kaybetti nazar değdi yaaaaaaa
herkesin ya işleri yoğun yada morali bozuk iice dağıldık noldu bize böyle yaaaaaa
anlamadım neyse inşallah şimdiden sonra güzel haber alırız bu arada bende bir buçuk ay yokum canım

Nereye gidiyorsun gülcüm? özleriz seni biz o kadar dayanamayız ki..

canım bende sizi özliycem sizden ayrılıcağım için de inan çok üzülüyorum memlekete gidiyorum canım eşimin görevi çıktı o göreve ben annemlere sonra eşimde senelik iznine ayrılıp gelicek canım o yüzden gidiyorum zorunlu yani

Off yapma ya üzüldüm bak şimdi içim kötüydü iyice kötü oldum.
ıçimde bir sıkıntı var,hayırlara çıkar inşallah ama çok durgunum içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor ve hiç bir şey bana tat vermiyor.Depresyona mı giriyorum ne?

ya canım böyle yapma lütfen ii olmaya çalış olsun canım ya ben gene bulduğum her fırsatta gelirim buraya canım ama sen nolur iice depresyona girme önce bi düşün sonra hemen kendine gel sana yakışanı yap ii ol canım ya ne depresyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…