- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #2.461
yaa üzülmee canmm bizde kocamla yalnz kalırız die plan yapıoduk ama annemler gelmek istiyorlar gelirlerse ailece oturcaz artık :)))
sağolun kızlar amin
ya eşim göreve gidiyo bende evde yanlız kalmamak için annemlere gidecem sonra o da izine ayrılıp gelicek ama bir ay sonra gelicek mecburiyetten ayrılıyoruz yani kızlar
ya canım en çok üzüldüğüm ilk evlilik yıldönümümüz de ayrı olucaz ne hayaller kurmuştuk mafoldumben
ayy eşinde göreve gidiosa ii bari canm hemen biter görevi gelir yanınaa hem sende annende kalmış olursun ne güzell bende gitsem kalsam ahh ahh
canm eve döner dönmez kutlarsınız üzülmeee
canım öle deme yazın gene böle olmuştu tam 45 gün kalmıştım şimdide öle olucak
canm yaa üzülmee ama görev içn gidiyo keyfi deil kii
evet canım ölede bebişim olsaydı daha güçlü olurdum hayırlısı canım ya birde sizlerle de görüşemiycem özliycem neyse hayırlısı diyelim eee yılbaşında sen neler yapıyosun
yok canım ya hiçbi özelliği kalmaz ki bir ay sonra neyse canım hayırlısı böyledir belkide inşallah bu ay istediğimiz olmuştur da ona seviniriz bari:Saruboceq:
canm moral bozmak yok tamamm mıı
aşkımla evde olcaktık canmm annem size gelsek dedi olur dedim bende gelirlerse kayınvalidemleride çağırırım akşam beraber yemek yeriz gerisi de oturmaca olarak devam eder normal bi günden pek de farkı yok :)))
anladım tatlım neyse en azından aileni mutlu etmiş olursun onlar gittikten sonra da siz başbaşa kutlama yparsınız :kedi::1hug:
kalmz olur mu canmm yaa o da ayrı bi özel olur bitanemm
eveett belki de bebişle beklersin kocacınıı ayy o zaman günler temelli geçmez be tatlımm
inş.gülüm dileğin olur sanada moral olur gerçekten
ama sayılı günler çabuk geçer üzme tatlı canını
inşllah öle olur canım ya en azından günlerim mutlu geçer allahım inşallah gönlümüze göre verir canım ya :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet tatlım olsn ben ailemle çook mutluyumm da kesin gelirlerse ne yemek yapcam karar vermedm
inşş canmm ama ne olursa olsn üzülmek yok tamam mıı belki bebiş daha sonra tanışmak ister taptalı annesiyle tamam mı canmm
tabiki tatlım tmm mutlaka üzülürüm ama çabuk geçer alıştım artık hayalkırıklığına eskisi kadar etkilemiyo artık :roflol::roflol:
canım yaparsın ya yemekten kolay ne var düşün iki annenlerde en çok neyi seviyorsa ona göre bişeyler yaparsın tek düşüncen o olsun canım benim yaa allah başka düşünce vermesin :Saruboceq::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?