Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

cnm hoşgeldin bende erken kalktım bakınıyodum öyleee napıon cnm gelmiş salak şey dimi hatırlatmak istemedim ama sinirde oldum..

napıon portakalım bugündemi çalışıosun sen?bende yanlızım eşim yok sigaram yok hiçbişeyim yokkkaydirigubbakcemile3

cnm hoşgeldin bende erken kalktım bakınıyodum öyleee napıon cnm gelmiş salak şey dimi hatırlatmak istemedim ama sinirde oldum..

hoşbulduk canım.Evet geldi canım ( sektirmez... dün ağrıdan ölüyodum
Kader arkadaşım benim :1hug: hepimiz için her gece aynı şeyi istiyorum ve dua ediyorum.İnşallah Allah en kısa zamanda kabul eder dualarımızı (amin)

Sen nasılsın,ne var ne yok?

Oh be içimiz ısınsın şöyle
Çok güzel olmuş,eline sağlık canım.

Ya uyuyorlardır tabi pazar keyfi yapıyorlardır ben 7den beri ayaktayım,zaten ağrıdan uyuyamadım,birde üst kattaki deli kadın taşınıyormuş sabahın köründe çıkardığı seslerle rahatsız etti uyandırdı bizi.Çok şükür taşınıyorlarmış nakliye kamyonunu görünce evden çıkarken bi oh çektim :))

Karşı komşum dışında hiç bir komşumu sevmiyorum,hepsi dağdan inmiş gibi kendinden başkasını düşünmeyen saygısızlar

bendede var hiç sorma hergün saç var balkonumda düşün tutam tutam ayı diyorum ben böle insanlara şehirde yaşamayı bilmiyorsanız aynen geri dönün kırıntılar pislikler off zor yani ben azdaha devam ederse dövücemkaydirigubbakcemile :)

Ay ben kaç defa yukarıya çıktım uyardım olmadı söylendim olmadı,yöneticiye şikayet ettim olmadı kadının hafta sonu hafta içi kavramı yok,çalışanları düşündüğü yok 2 güne bir sabah 8 de elektrik süpürgesini açıyor,yerler parke zaten hatur hutur ses çıkıyor.Neyi çekiyorsa yerinden sesten uyumak mümkün değil..En son yöneticiye şikayet ettiğimde demiş ki biz annemizden böyle gördük öğlene kadar yatılmaz sabah ev süpürülür demiş.
Süpürülürde sabahın köründe değil heralde değil mi milleti rahatsız ettiğini bile bile.55 yaşına gelmiş kadın bu zamana kadar öğrenememiş bundan sonra da öğrenmek istemez zaten.
Ayy çok sinirlendiö şimdi hatırladıkça.Eşimde yine hasta oldu yatıyordu evde yazık gürültüden uyuyamamış (

ya öleyizde hani kocamaaaaaaaaaaannn kadınlar gibi dedimkaydirigubbakcemile3 bozma kız şurda iki dk kendimi gencecik körpe bir kız gibi hissettimm cnm bak işin varsa bak sen işina bana cvp verme yani ben sıkıntısından iice geyiğe sardım.

Canım zaten yarım saat sonra işlere döneceğim tamamen bi daha giremeyebilirim.Akşam da çıkınca kayınvalideye gitmezsem,evden görüşürüz(tabi sende musayit olursan) bi denk getiremedik

Sen zaten genceciksin hayatım daha,her zaman öyle hissetmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…