Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

sağol portakalcım sağol gülüm sağol berrak inşlhh herşey güzel olacak
portakalım ben anladım zati onların geldiğini sormak istemedim yerimseniben

Aylar önce olsa hüngür hüngür ağlardım,kendini bunalıma sokardım.Artık öyle alıştım ki...Tepkisizim adeta...Herşey çok boş geliyor gözüme.her şey bi hiç !

Aylar önce olsa hüngür hüngür ağlardım,kendini bunalıma sokardım.Artık öyle alıştım ki...Tepkisizim adeta...Herşey çok boş geliyor gözüme.her şey bi hiç !

Üzülme canımm.:teselli: .Herşeyde vardır bi hayır.Ezan okunuyo şu an , dua ediyorum ben hepiniz için.:1hug: ınşallah sizde vericeksiniz güzel haberleri.opuyorumnanaktan

canımm boşver yaaaa allah başka dert vermesin seninlede öle uzun uzadıya konuşmadım bu konuyu yani sorun nerde bilmiyorum ama herşeyin hayırlısı hayırlı zamanda gelsinler..bak azizenin bebişide ölmüş...herşeyin hayılrıısı
bizimkiler bi gelecek pir gelecek inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

canımm boşver yaaaa allah başka dert vermesin seninlede öle uzun uzadıya konuşmadım bu konuyu yani sorun nerde bilmiyorum ama herşeyin hayırlısı hayırlı zamanda gelsinler..bak azizenin bebişide ölmüş...herşeyin hayılrıısı
bizimkiler bi gelecek pir gelecek inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

Aaaa şok oldum . :1shok:

Bi sorun yok hayatım..Öyle bekliyoruz,yani yapacağımız bir tedavi falan da yok hadi ondan sonra olur diyelim yaptıralım ama ortada öyle bir durum da yok.Allah şükrediyorum yine de bize verdiklerinden dolayı..az önce bir topiğe girdim söyleyecek birşey bulamadım.kızın rahimi yokmuş :(( çok üzüldüm

canlar ben geldimopuyorumnanaktan
ama kimsecikler yok:umursamaz:
kızlar cetveli sormuşsunuz nasıl yaptığımı inanın hatırlamıyorum
ama canavar ve curly açıklama yapmıştı resimli ordan yapmıştım durun bi bakayım hangi sayfadaydı

Son düzenleme:
Back