- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.981
e$imin yegeni gürpinarda oturuyo oraya gelcez ama bakirköye birde eminönüne gitmek istiyorumm
kısssssss gel ben seni eminönüne götürürüm ama önce bana gel bi çay içeriz sonra çıkıp gezeriz :1hug:
keske vaktimiz olsada gelebilsem ne güzel olurdu dimi
dönüs 9 ocakta canim daha var bu pazar iste nisan var kaynimin güngörende
annemler cok sevindiler tabi özellikle egeye ama ege pek sokulmuyo kimseye bana dahada düskün oldu odadan disari cikamiyorum valla.esime kiyafet bakcaz eksiklerim var o yüzden erken geliyoz ista sonra gene döncem annemlere 2 haftadaha kalcaz burda
diger kizlar niye gelmiyo artik kalabalik olmuyoruz
net mi agir isliyo yazdiklarin gec geliyo
uykum geldi agirlik cöktü yemekten sonraa.sicak odada yaprak dökümüde var.bugun pazara ciktim dolastik yorulmusum.sonrada kuaföre gittim sacimi siyaha boyattim.
hmm evet yaprak dökümünü bende izliyorum .ii çarşı pazar gez bakalım .uyu kız zaten sen gece uyumamişsındır kesin hmm kuaföre gittin demek kız nişan hazırlığı mı kız .
benim de canım sıkılıyo yaaaaaaaaaaaa
evet canim nisan hazirligi kendime kirmizi bir elbise aldim bakirköyden gümüs rengi ayakkabi canta.egeyede burdan siyah takim elbise beyaz gömlek kirmizi papyon.ona siyah ayakkabi almam lazim burda bulamadim ist da bulurum artik.esimede siyah takim elbise bakicaz onuda istdan beyaz gömlek kirmizi kravat ailece takim olcaz anliycan kismersezemuszemus
esin iste mi
ohh süper valla maşallah imrendim size çok güzel bi aile görücekler yani nişandakiler ama dikkat et kızz nazar değmesin canım ya çok güzel olucaksınız canım ya ama dediğim gibi dikkat et nazar duasını bol bol oku:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?