Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bebeğim 28 günlük 2 3 gündür sol mememi rahatça alıyo ama 5 dakikaya yakın emiyo bırakıp ağlıyor sağ memede sıkıntı yaşamıyorum neden olabilir sizce
Hiç pozisyon değişmeden tersden ver . Koltuk altindan yani . Birde sağım yapiyormusunuz ?biberon kullanımı var mı? Tayzik sorunundan da tek meme reddi oluyor yaşadım. Arkana mümkün olduğunca yaslanıp öyle emzirin.ilk reddettiği memeyi verirdim hep.
arkadaşlar bebeğim 28 günlük 2 3 gündür sol mememi rahatça alıyo ama 5 dakikaya yakın emiyo bırakıp ağlıyor sağ memede sıkıntı yaşamıyorum neden olabilir sizce
O göğsünü Bi sağmayı dene sütün tazyikli mi geliyor az mı geliyor bak.. Eğer tazyikli geliyorsa önden Bi 5 dk sağ sonra memeyi ver, az geliyorsa da o göğsünü sık sık sağmaya çalış ki o göğsüne de süt gelsin :)