• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebek emziren anneler dışarı çıktığınızda,bebeğiniz dışarda acıkınca ne yapıyorsunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
116
Çorum
Dışarıdayken bebeğiniz ağladı ve acıkmış; sizin işiniz öyle hemen bitecek gibi değil, ne yapıyorsunuz? Emzirecek bir yer bulup emziriyor musunuz(emzirecek yer neresi oluyor), yoksa sütünüzü sağıp yanınıza biberonunu mu alıyorsunuz acıkınca vermek için.. bu arada küçük bebeklerden bahsediyorum ek gıdaya geçmemiş bebeklerden...

Ben dışarıda işim olduğunda önce evde doyuruyorum, sonra süt sağmaya çalışıyorum eğer çok süt çıkmamışsa biraz biberon maması hazırlıyorum nolur nolmaz çok ağlarsa vereyim diye.. Emzirmek için yer olayı nasıl ayarlanır ki?

Son düzenleme:
Ek gıdaya geçmemiş kadar küçükken dışarda değil genelde alışveriş merkezlerinde olurduk.
Bebek bakım odalarını kullanırdım.
Dışardaysak da emzirirdim kızımı gayet rahat. Omzumdan örtü örterdim o kadar.
Dünyanın en ulvi görevini yaparken kimseden utanmaya çekinmeye gerek olmadığını düşünüyorum.

Mina bebekten mycey'in emzirme önlüğünü almıştım. MyCey Ma's hider Annemin Emzirme Önlüğü linki bir incele istersen. Oğlumu yer sıkıntısı olmaksızın emziriyorum hemde çok şık..

Ooo süpermiş bu ürün. kullanışlımı peki, yni etraftan bişey gözükmüyormu kesinlikle.. Birde benim şu sorunum var emziriken mutlaka altına yastık koymam icap ediyor kolum çok ağrıyor yoksa, bu durumda ne yapıyorsunuz.

Ooo süpermiş bu ürün. kullanışlımı peki, yni etraftan bişey gözükmüyormu kesinlikle.. Birde benim şu sorunum var emziriken mutlaka altına yastık koymam icap ediyor kolum çok ağrıyor yoksa, bu durumda ne yapıyorsunuz.

Walla mahremiyetin bozulmuyor, namusun gitmiyor :) hiçbiryerin görünmeden namuslu namuslu emziriyorsun. Ben bele geçen emzirme minderlerinden kullanıyorum evde. Dışarıda da yine minadan aldım kola takılan emzirme yastığı var Sevi Bebe Sevi Bebe Emzirme Yastığı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler buna benziyor. Yanımda onu da taşıyorum çoooook rahat

canım biz de ek gıdaya geçmedik ve arkadaşın dediği gibi alışveriş merkezlerinde takılıoyoruz genelde. emzirne odaları olduğu için rahat oluyo. ya da biberona süt sağıp hazırlıyorum çıkmadan ya da akşamdan. yalnız bu aralar bebeğim biberon almıyo kesinlikle. geçenlerde bi köye gittik balık yemeye oğlan biberonu almadı. ağladı durdu. biz de arabaya binip tenha biyere çekildik çaresiz.

ben süt sağıp alıyorum yanıma,her gece biraz sağıyorum çünkü hemen her gün dışarda işim oluyo.yanımda sütte olunca gayet rahat oluyorum..

ben 2 çocuğumuda dışarda her yerde emzirdim. önemli olan rahat bir kıyafetle olman. mesela ben pantolon üzerine geniş tişört giyerim içindede fanila zaten. tişörtünü sıyırıp bebeğini göğsüne koyduktan sonra tekrar tşörtünün alt kısmıyla göğsünü kapatabilirsin tabi bebeğinin burnu açık kalacak şekilde ayarlaman lazım. ben yanımda hiç yastık taşımadım bacak bacak üstüne atarak çok rahat emziriyorum.

her mekan ve şartta,yanımda onlarca erkek varken,arabada vapurda uçakta her durumda emziriyorum...mecburum.yoksa benim kız uçağı bile düşürtür gürültüsüyle,çingene.....

Valla canım 15 aylık oğlum hala meme diye tutturuyor ve dışarıdada emziriyorum tabi bir kamufle geliştiriyorum kendimce hele vermiyim ortalığı ayağa kaldırır.

Ben açık bir ortamdaysam bir tane büyük tülbent aldım, onu boynumdan bağlıyorum, öyle emziriyorum. hem ince oldugu için bebek hava alıyor. Aslında bana kalsa örtmem ama kociş biraz duyarlı bu konuda :)

Merhaba, kızım doğduğunda bu sorunu ben de yaşamıştım. Herhangi bir sebeple dışarı çıkmak çok stresli oluyordu. Çıkmadan emzirmek kısa süreli gezintiler için faydalı olabiliyor ama yine de bebeklerin ne zaman acıkacağı veya huysuzlanacağı belli olmuyor.
Her yerde istediğiniz gibi emziremiyorsunuz sonuçta.
Oğlum doğduğunda bir arkadaşım kullandığı bir emzirme önlüğünü tavsiye etti. Çok rahat ettim. Şiddetle tavsiye ediyorum,çok pratik. Adeta hayat kurtarıcı :)
Bebe Au lait emzirme önlüğü diye bulabiliyorsunuz nette. Boyundan geçirilen bir örtü, bebeği emzirirken takıyorsunuz,her yerde emzirebiliyorsunuz bu sayede. Bebeği uyutmada da yardımcı oluyor :)

Back