• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bebek elbiseleri,bebek aksesuarları

Cigdem27

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2013
23
0
6
34
İstanbul
Merhaba güzel anneler ben ist.dan Çiğdem 6aylık bir kızım var eşimden ayrıldım ve yardımlarınıza ihtiyacım var bebeğim için elbise ve bebek aksesuarlarına benim içinde elbiselere ihtiyacım var hemde çok ihtiyacım var ne olur bana yardım edin yardımlaşma derneklerine mesaj gönderdim ama cevap gelmedi siz yardım edin bari size çok duacı olurum

merhaba Cıgdem,öncelikle Allah yardımcıız olsun ve lütfen üzülme..hep böyle güclü ol bebegin için..benim elimde bu yas gurubu için hiç ürün yok ama mutlaka daha ilerisi için (kızım 3 yasında )1 yada 2 yas gurubu için olanları toparlayacagım size..sevgiyle öpüyorum bebegini..Allah sizi irbirinize bagıslasın

Son düzenleme:
bu arada kendin içinde ihtiyacın oldugunu yazmıssın..bedenini de yazar mısın böylelikle paylasmak isteyenler için kolaylık olur...sevgiler

Kişisel yardım topikleri açmak yasaktır...
Çiğdem hanım,
bebeğiniz kaç aylık olduğuna bir karar verseniz. 4 aylık mı, 6 aylık mı, 7 aylık mı?
2013 Ekim ayında üye olmuşsunuz

Mrb bayanlar ben ist.küçükyalıdan Çiğdem benim 4aylık bir kızım var bebek arabasına ihtiyacım var ve bebek elbiselerine olan varmı acaba

Merhaba hanımlar ben Çiğdem İstanbul'dan benim 7aylık bir kızım var eşimden ayrldım yardımlarınıza ihtiyacım var kızım için bebek elbiselerine bezlerine vs.aksesuarlarına ihtiyacım var birde benim için giymediğiniz kıyafetleriniz varsa onlarada ihtiyacım var lütfen bana yardım edin

Back