- 8 Aralık 2020
- 734
- 992
- 23
- Konu Sahibi Hayatlarrr
-
Amiiiin inşallahBu şaşkınlıklarımız bebekle taçlanır inş.:)
Inşallah. Bat ne zaman? Benim 26.Amiiiin inşallah
Ben ben benim şu 3 aydır çok şaştı ya normlde günü günune olurdumArkadaşlar regli değişenler burda toplanalım.
Ne gibi farklılıklar oldu döngünüzde?
Hamile olmadığından eminsen soğan kürü dene istersen. Adet gecikmesinde etkili olduğu için kullananlar adet olduklarını söylüyorlar.Maalesef Kasım 26 da kimyasal geçirdim şuan haala beklemedeyim 43 gün oldu gelen giden yok adet olduğumda tekrar doktora gideceğim
Ne gibi şaşmalar,Ben ben benim şu 3 aydır çok şaştı ya normlde günü günune olurdum
1 Ekim 18 Kasım 27 Aralık canım 3 aydır böyle şaştıNe gibi şaşmalar,
erken gelme mi, az sürme mi, açar mısın?
Benim geçen ay 6 gün gecikti adetim hep düzenlidir şaşmaz hayatımda ilk olduArkadaşlar regli değişenler burda toplanalım.
Ne gibi farklılıklar oldu döngünüzde?
Hep geç gelmeye başlamış.1 Ekim 18 Kasım 27 Aralık canım 3 aydır böyle şaştı
Evet geciken arkadaşlar varmış, benimde tersine erkene çekildi.Benim geçen ay 6 gün gecikti adetim hep düzenlidir şaşmaz hayatımda ilk oldu
Emin de olamıyorum canım ancca pazartesi kan verip emin olurum zaten o zamanda doktora gideceğim ilaç verir kesinHamile olmadığından eminsen soğan kürü dene istersen. Adet gecikmesinde etkili olduğu için kullananlar adet olduklarını söylüyorlar.
Ewt bakalım bu ay nasıl olcak kuzum bekliyrmHep geç gelmeye başlamış.
Benim 30 ocak gösteriyorInşallah. Bat ne zaman? Benim 26.
Demek ki normal biz bekarlıkla evliliği karıştırıyoruz evlenince herşey alt üst oluyor hormonlarEvet geciken arkadaşlar varmış, benimde tersine erkene çekildi.
Yumurtlama günlerini iyi değerlendir inş.Benim 30 ocak gösteriyor
Korunmayı bırakınca oluyormuş, inş sonu güzel olur. Sen kaç aydır korunmuyordun?Demek ki normal biz bekarlıkla evliliği karıştırıyoruz evlenince herşey alt üst oluyor hormonlar
Sanırım 2 yaKorunmayı bırakınca oluyormuş, inş sonu güzel olur. Sen kaç aydır korunmuyordun?
Şey okumuştum rahim kendini hazırlıyomuş hani ilk defa karşılaşıyor spermenleKorunmayı bırakınca oluyormuş, inş sonu güzel olur. Sen kaç aydır korunmuyordun?
Aynen bende öyle okumuştum.Şey okumuştum rahim kendini hazırlıyomuş hani ilk defa karşılaşıyor spermenle
Ben de aynı şekilde 3 aydır bebek düşünüyorum ve 3 aydır 3 gün erken oluyorum . Adet döngüm 28 di 24 oldu bu bi sorun mu acabaBeeeeeeenBebek düşündüğümüzden beri Reglim 3 gün erken ya da geç oluyor, kist problemi yaşadım ve yaşadığım ay normal ağrımın 2 katı falandı, kahverengi leke şeklinde bir ayda iki kere adet oldum. Normalde göğüs ağrım ve karın ağrım olur bu ay ikiside olmadı. Veee en önemlisi beni şaşırtan; ben inanılmaz derecede pıhtı atarım ciğer gibi kocaman. İki aydır pıhtısız adet oluyorum. Bende vücudumda çok şaşkınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?