• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek dolabı hakkında yardım...

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
kızlar bebeğim 4.5 aylık yatak odamda küçük sallanan beşiklerden var ama kızım dönmeye başladığı için ayaklarını ellerini beşiğe vurarak uykusunu bölüyo 1 2 aya kadar büyük karyolasına geçicez ama odası çok küçük ve sadece büyüyen karyolası var dolap konusunda fikir verirmisiniz?
nasıl bişey yaptırayım yada alayım çok geniş sığmaz o yüzden yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl bişey yaptırıcam bilemedim..
belki fikir vermek için sizin dolapların resimlerini koyarsınız?

3029.jpg

bizim dolabımız bu...büyük gibi duruyor ama o kadar çok eşyaları oluyor ki bu dolaba bile sığmakta zorluk çekiyoruz bazen.. odan ne kadar resmini çekip koysan sana daha çok yardımcı oluruz....bence yerini çok iyi değerlendir ve kapsamlı bi dolap al....

benim kızımın dolabıda bunun beyaz pembelisi, çok kullanışlı herşeyi topluyor kesinlikle tavsiye ederim,bencede odanın resmini koy cnm benimde odam küçük sığmaz diyodum ama bütün takım sığdı kızıma oyun alanı bile kaldı

canım o camın önündeki sehpayı kaldır ,yatağı oraya koy ,yataktan boşalan yerede küçük bir dolap alabilirsin,ikeada veya koçtaşta beşiğinin rengine uygun çok şık küçük dolaplar var ,bence bir araştır..

hımm o zaman beşiği cama doğru iteceksin biraz karşı duvarınada dolabı koyacaksın ..ancak öyle olur ..

Karşı duvara yapman daha uygun olur sanki canım...
Yataktan artan yere hiç bir dolap sığdıramazsın, özel yaptırsan da pek eşya almaz...
Yatağın karşısına derinliği dar ana eni geniş bir dolap yaptırabilirsin...

beşik oaraya kuruldu itemem ancak yeniden bozulup camın önüne doğru kurdururum ok..
peki nasıl bi dolap almalıyım fundanınki güzel içindeki raflar nasıl olmalı?

fundacım dolabının genişliği kaç metre..
beşiğin ayakucuna koyucam mecburen..oraya sığdırmam lazım.

dolabım genişliği kapaklarla falan 53 cm boyu 2 metre eni 130 cm...dolabımda fazla çekmece olması çok iyi bir sürü küçük eşyası var her birine bir çekmece ayırdım birnde çorapları birinde önlükleri vs...dolabımın içi tek kapılı bölüm 3 e ayrılmış raflarla iki kapılı kısımda askı asmak için bölüm ile üst kısmında yorgan falan koymak için bir raf var..ama odan hakkaten küçükmüş ben odama küçük diyordum meğer benim odamda oğlum at koşturabilir....en iyisi sen dolabı yatağın karşısına gelecek şekilde koy yatağıda cama tamamen daya başka türlü nasıl olur bilemedim walla...

evet canım gerçekten odamız çok küçük mecburen canım önüne kaydırıcam beşiği..
eni 110 cm dolap anca sığar tatlım şuan ki duruma göre oda ucu ucuna tek çare sanırım beşiğin yerini değiştirmek.

dün gece kavga kıyamet beşiği camın önüne koydurdum çok zor oldu ama sıfıra sıfır sığdırdım şimdi beşiğin eski yeri boşaldı oaraya uygun bi dolap alıcam bi model buldum çokta beğendim ama sizce nasıl? tabi acaba ne kadara yaparlar bu dolabı?

bence çok güzel bir dolap rengini değiştirebilirsin tabi... eğer evine sığarsa çok kullanışlı gözüküyor.....fiyatı konusuna gelince eğer mdf den yapılırsa pahalı olabilir biraz ama olsun böyle şeyler bir kere alınıyor büyük olduğu içinde kızın uzun seneler kullanır....şimdiden hayırlı olsun diyelim eşini ikna edip bence bu dolabı yaptır....

sağol canım fiyat öğrendiğin için eşim bunu duyduğu an kesinlikle yaptırmaz hazır olarak 350 tl buldum bebek dolabına okdara para verilirmi olmaz dedi şimdi bunu duysa hiç almaz...
maddi durumumuz bı sıra biraz sıkışık ama almak zorundayım kızımın eşyaları yarısı benim dolabımda yarısı odasında aradığımı bulmam zor oluyo bakalım nasıl ikna edicem

eğer yaptırcaksan dolabı iki parça yaptır bence ikili kısım + tekli kısım, eğer kendi evin deilse başka bi yere taşındığında sığma sıkıntısı olmaz, ister birleşik ister ayrı yerleştirirsin.

kendi evim canım kiracı değilim..bu iki dolap arasında karar vercez artık..eşim beyaz olab-nı daha çok beğendi tabi bu büyük beyazın daha küçüğünü yaptırırız dedi karar ver sen dedi ama fiyatları bilmiyıo :)

Back