Bebek Beslenmesi Bebek deterjanı ve kıyafetleri kaç derecede yıkanmalı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gmztrkl

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
276
101
35
Herkese selam kızlar, 34. Haftadayız yavaştan bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütülemek istiyorum fakat hangi deterjanı kullanacağımdan emin değilim, önerebileceğiniz onun için en sağlıklı olan bebek deterjanı hangisi? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum. Birde kaç derecede yıkamalıyız makinenin bebek bölümü var 60 derece diyor ama çekme falan olur mu onu da merak etmiyo değilim hani :KK17:

Ben unibaby sıvı deterjan aldım. Yumuşatıcısı da var. Paraben ve zararlı kimyasallar yokmuş.

Herkese selam kızlar, 34. Haftadayız yavaştan bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütülemek istiyorum fakat hangi deterjanı kullanacağımdan emin değilim, önerebileceğiniz onun için en sağlıklı olan bebek deterjanı hangisi? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum. Birde kaç derecede yıkamalıyız makinenin bebek bölümü var 60 derece diyor ama çekme falan olur mu onu da merak etmiyo değilim hani :KK17:
Ben dalan roxy toz sabun deterjan ile yıkadım. 30 derecede.

Üç saat mi. Fabrika işçisi mi bunlar çamaşırları üç saat yıkansın :)
hahahah çok güldüm gerçekten ya "fabrika işçisi mi bunlar" yorumuna ferb. Haklısın 3 saat nedir ya. Bende uni baby düşünüyorum ama sonra araştırmalarım sonucu dalan roxy toz sabun deterjan aldım. Bence de 40 derece ideal gibi. Şampuan, ıslak mendil gibi şeyler uni baby iyi gibi. Aman sakın ha johnson baby filan almayın hiçbir şeyini, kimyasal dolu. Alerjik çocuklar için de sebamed öneriliyormuş.

hahahah çok güldüm gerçekten ya "fabrika işçisi mi bunlar" yorumuna ferb. Haklısın 3 saat nedir ya. Bende uni baby düşünüyorum ama sonra araştırmalarım sonucu dalan roxy toz sabun deterjan aldım. Bence de 40 derece ideal gibi. Şampuan, ıslak mendil gibi şeyler uni baby iyi gibi. Aman sakın ha johnson baby filan almayın hiçbir şeyini, kimyasal dolu. Alerjik çocuklar için de sebamed öneriliyormuş.
Ben dalinin deterjan ve yumsaticisiyla 30 derece en düşük programla yikadim 40 dakikalık program.
Ama yumuşatıcı kullandığım için iki kez durulama yaptım.
Elimdeki dalın bitti küçüktü zaten.uni almayı düşünüyorum bende

Evet bebek programına 3 buçuk saat kadar bir süre vermiş bende anlamadım neden öyle :) unibaby aldım deterjan 2 saat 30 derecede yıkadım şimdilij memnun kaldım unibabyden. Ama bebek doğduktan sonra bebeği olan arkadaşlarım diyor ki kaka lekesi falan bebek deterjanıyla çıkmıyor. O zaman nasıl yaparım bilmiyorum daha yüksek bir derecede belki çıkar yaşayıp görücez hayırlısıyla :) yok johnson baby markalı hiç bir şey almadım

X