• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek denerken spor yapmak

my_babe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
158
0
96
Sinop
kızlar hem bebek denemeleri yapıyoruz ama hem de hamilelik öncesi biraz kilo veriyim istiyorum. evde spor bandı var, bebek deneyen birinin her gün 30 dk falan tempolu yürüyüş yapmasının bi sakıncası olur mu? bebeğin tutunma sürecini olumsuz etkiler mi?

merhaba arkadaşlar. bu konuda benden daha uzmanını bulamazsınız :) Çünkü bizde 7 ay bebek için çalıştık ve bu 7 ay süresince bende sizin gibi düşünüp ne kadar kilo versem kardır deyip spor yaptım. Tabi benım sporum sızın soyledıgınız kadar da hafif değildi. ben haftada 6 gün full spor yaptım gunde 2 saat ve ağır bi spordu. plates, cardio, jimlastik ve powerplate. Ve 5 haftalık hamıle olduğumu öğrendiğim gün powerplate seansından gelmiştim. Bence yürüyüş, yüzme, koşu çok fazla etkilemez. Bilmiyorum powerplate i duydunuzmu ama onunla bırlıkte hamıle kalmam bı mucize çünkü çok ağır. Herhalde benim içimde şuanda küçük bir herkül var :) bukadar şeye dayandıgına göre. Bence çocuk denıyoruz dıye korkmayın spor yapmaya çünkü spor aynı zamanda stres atmanıza ve hormonların duzenlenmesını sağlar. Yardımcı olabıldıysen ne mutlu....

Back