How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Beslenmesi bebek çorbaları buzlukta saklanır mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

xsxekerkxixzcandy

İyi ki geldin pamuğum..
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
5.069
4
156
Bursa
arkadaşlar merhaba, bişey sorucam çorba pişirince haliyle çok oluyor, bende bir kasesini yediriyorum, diğerlerini küçük kavanozlara koyup buzluğa atıyorum en fazla 4-5 günlük oluyor, aynı anne sütü gibi, gecedende sütlerle birlikte çorbada çıkarıyorum , çalıştığım için kolaylık oluyor, acaba yanlışmı yapıyorum siz nasıl yapıyorsunuz?

bence az yapıp bebegine yedirmen daha saglıklı
çünkü içinde bakteri üremezz.çalışıyoolabilirsin ama bu çoçugundan önemli degil taze taze yap bence şekerkızcandy

merhabalar gıda teknikeriyim bu tür uygulamanın bir zararını görmesenizde hiç sağlıklı değil dondurulmuş ürünler bize bile uygun değil bebekler için hiç değil tavsiye etmiyorum az az yapın yedirin kansorojen etki yapar

arkadaşım yeri geliyor günde iki kere bile yapmak zorunda kalabiliyoruz
mesela diyelim bugün yeni bir çorba denedim kızım için sevmedi yemedi
gidip yine en sevdiği çorbayı yapıyorum
ben bile dondurup dolapta beklemiş çözülmüş şeyden bi lezzet alamıyorum
birde onlar bebek yani mideleri bagırsakları çok daha hassas bu konuda
elinden geldiğince taze yapmanı öneririm
kolay gelsin :)

kesinlikle günlük yap!taze olanı makbul!sadece yedireceğin öğün yap bir sonra ki gün taze taze yine yap ya da başka bi çorba yap.hem değişik tatlara da alışır böylelikle.ben bu şekilde yapıyorum we yemesinde hiçbir problem yok çok şükür!!!....yemek yemeğe bayılıyoo.bi de içine bebe ekmeği koyuyorum 1 adet.ben bile yiyiyorum:)

çünkü kızım çok iştahsız günde kaç çeşit çorba yapmak zorunda kalıyordum tabi hepsini yetiştiremediğimden fazlaca yapıp buzlğa koyuyordum o gün yaptığımı yemezse son çare olarak buzluktakini çıkarıyordum...

benim kıızm tam 1 yaşında ve ben artık bizm yediğimiz çorbalardan verebiliyorum zaten hergün evimde kendimiz için muhakkak çorba pişiyor bu çorbadan kızımda yiyor öğlen ve akşam olmak üzere, bizde akşam yemeğinde yiyoruz ve yarına çorba arasanda bulamazsın zaten.

Back