Bebek İkinci El Bebek,çocuk eşyaları 2. el, takas bölümü hakkında...

trisina

kum tanesi...
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
5.035
23
Arkadaşlar bu bölümde çocuklarımızın 2. el eşyalarını paylaşabilir, satabilir yada takas edebiliriz.
Bunları yaparken lütfen eşyalarımızın çok eski ve yıpranmış olmamasına dikkat edelim.
Ve lütfen iletişim bilgilerimizi özelden paylaşalım...
Unutmayalım kendimizin kullanmayacağı eşyaları başkalarına 2. el diyerek veremeyiz.
Herkese keyifli ve faydalı paylaşımlar diliyorum...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
evlendik bizde çeyiz görmeye bile hediye getirirler, sonrasında evimize geldiler yine bir sürü hediye derken ev aLDIk ve şimdide çokoprensim oldu... bir sürü kullandığım kullanmadıgım ürünleri en sonunda nette değerlendirmeye karar verdim...
bakmak isterseniz mona1,
sevgilerimle...

benim beşiğe ihtiyacım var acil 2 el almak istiyorummm
Arkadaşlar bu bölümde çocuklarımızın 2. el eşyalarını paylaşabilir, satabilir yada takas edebiliriz.
Bunları yaparken lütfen eşyalarımızın çok eski ve yıpranmış olmamasına dikkat edelim.
Unutmayalım kendimizin kullanmayacağı eşyaları başkalarına 2. el diyerek veremeyiz.

EVET BENDE KIZIMIN ODASINI SATMAK İSTİYORUM. 6. AYA KADAR TÜLLÜ BEŞİKTE YATTI SONRADA YANIMIZDA. SALLANAN KARYOLASINI HİÇ KULLANMADI DİYEBİLİRİM. 2 KAPAKLI 2 ÇEKMECELİ BEBEK DOLABI VE KİTAPLIKLI BİLGİSAYAR MASASIYLA BERABER 650 TL YE SATMAK İSTİYORUM. RENGİ TURUNCU-KREM ERKEK ÇOCUĞADA KIZ ÇOCUĞADA KULLANILABİLİR. ALMAYA KALKSANIZ EN AZ 1.500 TL DİR. xxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
renk Kırmızı ,üç tekerlekli,pusetli,tek elle katlanabilir ve kolay taşınabilir.
0-36 ay arası (maksimum 15kg.) çocuklar için uygundur. $DSC03421.jpg $DSC03423.jpg $DSC03424.jpg $DSC03425.jpg $DSC03427.jpg $DSC03421.jpg $DSC03423.jpg $DSC03424.jpg $DSC03425.jpg $DSC03427.jpg $DSC03421.jpg $DSC03423.jpg $DSC03424.jpg $DSC03425.jpg $DSC03427.jpg

5 nokta kemer güvenlik sistemine sahiptir.

Tutma kolu, elden kaymaz özelliktedir.

Ön tekerlek 360 derece döner.

Fren sistemi, arka tekerleklerin üstünde ve birbirine bağlıdır.

Ayak dayama bölümü

Üstte Bebeğe bakmak için büyük penceresi var.

300 Liraya satıyorum.İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler.

X