kalçana ve basenlerine kilo alırsan kız,
yok sadece göbek çıkarsa erkek,bu birçok kişi de tutuyo tanıdığım,hatta hepsinde:)
canım bende ikizlşerime hamileyim tedaviyle oldu benim ve benim yumurtalarım sağ taraftaydı.........
bebeklerimin ikiside altlı üstlü sol taraftalar başından beri............bu söylediğin bence doğru değil........
bende şöyle biliyorum eğer çok erkenden hareketlerini hissdiyorsan be ultrasondada hareketliyse karnın sivri olursa erkek yayık şekilde olursa kız ben bu gidişimde allah nasip ederse belki cinsiyetini öğrene bilriz.........
allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.............
Hamile olupta bebeğinin cinsiyetini merak etmeyen varmıdır?Acaba kızmı,erkekmi???diye aklından geçirmeyen???Bebeğiyle ilgili hayallere dalmışken acaba kızımmı diyeceğim,oğlummu??diye kim düşünmezki?
Bu hep böyledir.....Cinsiyeti öğrenmenin en iyi yolu doğurmak olsada:)))Bence biraz eğlenmenin hiç mahsuru yok.....:))Tabiki herkesinde benimde ilk dileğim herzaman,hayırlı ve sağlıklı evlatlar olması...Ama merak etmedende durulmuyor:)))şutarafagitti Bebek hareketleri sağ tarafta hissedilirse bebeğin erkek,sol tarafta hissedilirse bebeğin kız olacağına işaret edermiş... Bunun Gıbı Sızınde bıldıklerınız var sa paylasabılırmısınız :):dance::teytey:
Arkadaşlar benimde ordan burdan duyumlarıma göre hamileliğin erken dönemlerinde et ve peynir tüketenin erkek bebeği meyve tüketeninde kız bebeği olurmuşş dahada cokkk var amaaa yazamadım:)
CANIM BU TAKVİM TUTUYOR.BAZI ARKADASLARDA YAPSINLAR BAKALIM TUTUYORMU.SENDE İLK BEBEĞİNİDE HESAPLA BAKALIM DOGRUMU BANADA HABER VER.http://www.isimler.web.tr/cin+kameri+takvimi.html